sourze.se

Jag vill inte ha presenter!

"Köper man en tidning ska det väl vara för tidningens skull,inte för att få några klistermärken, en penna, ett suddgummi, en DVD-skiva eller vad det nu är. Det mest snikna är ändå när tidningen höjer priset när de skickar med denna lilla sak!"

Jag köper tidningen för tidningens skull, och jag är SÅ less på dessa små presenter som skickas med! I onsdags skulle jag köpa en tidning jag brukar köpa - för tidningens skull! - och tror ni inte att de skickade med en liten present!? Jodå! En DVD. Vad ska jag med en DVD till!? Jag har ju inte någon DVD-spelare! Inte nog med det: Tidningen brukar kosta 15 kronor, men nu kostade den 20 kronor. Troligen bara för DVD:s skull. En DVD som jag alltså inte ens kan använda! Ska jag behöva betala för den, något jag inte kan använda!? Okej, fem kronor kanske inte är så jättemycket, men i alla fall.
Jag vill inte ha några presenter med tidningarna, utan jag vill kunna köpa tidningen för tidningens skull, utan att få en massa värdelöst småplock med! Jag blir upprörd när jag ser - kanske främst barntidningar - som i princip alltid har någon liten grej med. Köper man en tidning ska det väl vara för tidningens skull,inte för att få några klistermärken, en penna, ett suddgummi, en DVD-skiva eller vad det nu är. Det mest snikna är ändå när tidningen höjer priset när de skickar med denna lilla sak!

Ska man behöva betala för något man inte vill ha, eller kan använda!?


Om författaren

Författare:
Maria Sågå

Om artikeln

Publicerad: 08 jun 2009 12:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: