sourze.se

Wallström förstör för Piratpartiet

"Hon vet inte ens vad Piratpartiet agiterar för. Bristen på så kallade rättigheter för internetanvändare är bara en del av en fallerande svensk rättssäkerhet, som Piratpartiet kämpar för att få på fötter igen."

EU-kommissionär Margot WallStröm försöker hindra Piratpartiet från att ta plats i EU, genom att utnyttja sina kontakter. Hur kan man sjunka så lågt och vara så amoralisk? Valfusk på hög nivå!

Hon kastar sig in i internet- och fildelningsdebatten, uppger Expressen "Wallstöm ger sig in i fildelningsdebatten", men det är inte någon debatt hon kastar sig in i. Hon försöker sonika påverka EU-kommissionen att förbjuda möjligheten för partier att över huvud taget få komma till val på vilka premisser som helst.

Avgör hon det, eller medborgarna?

I ett brev till EU-kommissionens chef José Manuel Barroso uppmanar hon EU att agera, och det kallar jag kraftfulla försök att påverka valutgången. Hon borde avsättas.

Maria Davidsson skriver i artikeln i Expressen:

"Hon lyfter fram att det är en viktig generationsfråga och skriver om den intensiva debatten i Sverige, som till och med lett till att ett parti kan gå till val på rättigheter för internetanvändare."


Hon vet inte ens vad Piratpartiet agiterar för. Bristen på så kallade "rättigheter för internetanvändare" är bara en del av en fallerande svensk rättssäkerhet, som Piratpartiet kämpar för att få på fötter igen. För den finns inte nu, det blir tydligt med alla skandaler som avslöjar jäviga domare, lagråd och nämdemän på löpande band.

Inte heller är det en "generationsfråga", ett ordval som ska bagatellisera Piratpartiet och få det att verka som ett parti som underförstått agerar i "ungdomligt oförstånd". Nog är det en generationsfråga, men inte på det sätt Margot vill få det att verka - piratpartiet har med sina viktiga frågor fångat alla generationers intresse och sympatier.

Genom att säga att Piratpartiet endast håller på med "rättigheter för internetanvändare" så demoniserar hon PP och bagatelliserar deras betydelse för vad alla medborgare anser vara livsnödvändigt efter hennes och alliansernas integritetsövergrepp med FRA, IPRED, ACTA mm.

Det måste få ett slut, innan diktaturen är ett fullbordat faktum.


Om författaren

Författare:
Isabella Mendrix

Om artikeln

Publicerad: 25 maj 2009 10:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: