sourze.se

Stoppa utkastningen av Sunday Ojuri!

"Med tanke på hur vi behandlar invandrare över 25 år och flyktingar och hur denna nyinkvisitoriska skumraskverksamhet alltid är i rörelse och omgruppering, så har jag valt att kalla det ständigt namnbytande verket för Utkastarverket."

Hej alla sourzekoppar. Det var länge sedan. Nu djävlar ska DU läsa och lösa det här. Svensk invandringspolitik, Lodrätt 13 bokstäver.

E
M
P
A
T
I
B
E
F
R
I
A
D


Jo det här handlar lite om ett av mina ämnen, fotboll, och det handlar lite om bajen.
Det handlar om en Hammarbyare.
Det handlar om en medlem av familjen Grönvit.
Det handlar om Sunday Ojuri som hotas av utvisning.

Om du vill veta mer, läs "Han riskerar sitt livs utvisning” ur DN 17 januari 2009.

Men först låt mig få ta ut svängarna och tillfället i akt med sedvanligt ordbajsande och inrikesförtal: Med tanke på hur vi behandlar invandrare över 25 år och flyktingar och hur denna nyinkvisitoriska skumraskverksamhet alltid är i rörelse och omgruppering, så har jag valt att kalla det ständigt namnbytande verket för Utkastarverket.

Utkastarverket beslutar dagligen att kasta folk ur landet. Polisen utlänningsavdelning rekommenderar dagligen Utkastarverket att besluta att kasta folk ut ur landet. Polisen kastar, efter Utkastarverkets av polisen rekommenderade regler, dagligen folk ut ur landet. Svensk invandringspolitik är inte bara ett exempel på kosmetikapolitik, skenhumanistiskt valium och konstitutionellt fejkande.

Nej, invandringspolitiken är just politik. Alltså, politik som formas efter ideologier och som snart är precis lika empatibefriad som politiken som förpassar sjukskrivna till fattigdom och socialbidrag. En ack så gammal och tjatig men sann klyscha, att de som är valda befinner sig ljusår ifrån dem som väljer, dyker upp. Vad det gäller just invandringen har det alltid varit så här.

Den här empatibristens peak fick åtminstone reportern Staffan Heimersson erfara när han under 80-talet intervjuade Utkastarverkets Björn Weibo och Georg Palmlund. En av dom jag minns faktiskt inte vem blev presenterad en siffra runt 30. Denna siffra hade man genom gediget grävande kommit fram till var den konkreta siffran för hur många utkastningar som slutat med dödsfall. Heimersson fick då kommentaren:

"Jag tycker inte siffran är speciellt hög."

Och detta var under en regering som var mer vänster än dagens vänsterparti, som ändå antas ha ett liberalt förhållningssätt till vilka krav vi kan ställa på de invandrare som ändå vill stanna i det här underutvecklade djävla skitlandet.

Nu är det nog ingen risk att Sunday stöter på patrull redan vid gaten på Lagos flygplats, men livet i Nigeria är tydligen någonting han inte vill ha. Han vill bo här. Han vill spela för Hammarby. Sunday har enligt artikeln inte haft det lätt, hans sociala tillvaro har varit minst sagt bedrövlig. Han har fått klara sig själv och det ska inget barn behöver göra i det här landet, även om jag tror att det kan dana lite karaktär och inte bara vara skadligt.

Varför ska han kastas ut? Varför måste han drabbas av utkastarverkets nya peak? Som jag och många ser det ÄR Sunday svensk. Han har bott här i fem år. Han pratar lite Svenska. Det enda som inte gör honom till Svensk är en obetydlig detalj, ett litet papper. En switch som pekar åt fel håll och nu ska vi, djävlar i min lilla låda, trycka in den rätt.

Plan A:

Jag ber här er, kära läsare, att förutom sprida denna artikel och länk, skriva ett enkelt email till mig med ert fullständiga namn samt ett ord som referensnyckel i fall någon frågar "Är det verkligen han/hon?" eller om det dyker upp en namne. Därefter adderar jag ert namn till namnlistan vi nu skapar som heter "Stoppa Utvisningen av Sunday Ojuri". I ämnesfältet så skriver du bara Ojuri då sorteras det, behandlas och skrivs ut automatiskt.

Maila till: shqcomhem.se

Sprid vidare. Länka. SMS:a. Vråla.

Blir han dock utvisad så behöver ni inte göra något, men då kommer Plan B: Utkastarverkets ansvariga kommer få hålla sig med sköldar. Jag har en tårtform stor som en studsmatta och har jag har tränat med Ricky Bruch elake storebror i inte mindre än 340 år.

NU DJÄVLAR!!!


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2009 12:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: