sourze.se

Bloggare är bortskämda snorvalpar

Ta den där lilla uppblåsta bimbon som jag inte ens vill nämna vid namn, ska hon vara förebild för dagens jämngamla ungdomar? Fy faan, säger jag bara.

Jag kan inte förstå alla dessa bloggare, alla dessa bortskämda överklassnorvalpar! Vad fan kommer dom med egentligen mer än bara ytlighet och falska påståenden? Ta den där lilla uppblåsta bimbon som jag inte ens vill nämna vid namn, ska hon vara förebild för dagens jämngamla ungdomar? Fy faan, säger jag bara, det enda hennes liv går ut på är att hon ska vara känd och tjäna pengar genom att lura sina läsare. När hon t.ex. påstår i ett inlägg att hon är ute och köper ett par skor och sen visar upp de i sin blogg, är det i själva verket inget annat än ren reklam för det skoföretaget. Hon betalar inte ett skit för skorna, och det anser jag är rena lurendrejeriet. Sen att höja henne till skyarna i media för att hon har ett stort antal läsare; ja vad konstigt när tidningarna hela tiden skriver om hennes blogg och hur smart och vacker hon är! Vilket trams!

Jag är inte ett dugg avundsjuk, vill jag bara säga, utan jag tycker att det ger fel signaler till unga tjejer som imponeras av dessa falska påståenden. Hur många unga tjejer kan identifera sig med en sån bortskämd valp? Men, men, det är inte hennes fel egentligen, utan det är de vuxna som driver företagen som är med och exponerar henne för sina egna syftens skull och höjer sina aktier genom att utnyttja henne. Kom med nåt vettigt och sant istället! Det är på tiden att sätta gränser för hur mycket man får vilseleda i sin marknadsföring för att nå sina mål.

En sak är säker, mina döttrar kommer aldrig imponeras eller gå på sånt trams.


Om författaren

Författare:
Fadde Darwich

Om artikeln

Publicerad: 03 nov 2008 12:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: