sourze.se

Calle Schulman, polisanmäl huliganerna!

"Minns ni hur en träskalle slog ned Anna Lindh och högg en kniv i henne flera gånger, bara för att hon var kändis? Ska det behöva gå så långt? Lyft arslet Calle Schulman och gör något vettigt för en gångs skull!"

Enligt dagens Expressen blev Calle Schulman slagen på öppen gata i Stockholm. Förövarna påstås vara Djurgårdare. I Expressens artikel säger Calle att han är rädd för huliganerna och att han inte tanker polisanmäla dem. Varför vet jag inte, men jag gissar att han är rädd att han ska få mer stryk om han anmäler dem. Men i egenskap av en person som under 80-talet varit lika känd i svensk media som bröderna Schulman är i dag, om inte mer, tycker jag att detta är helt på tok. Det är klart att Calle Schulman bör polisanmäla dem och de borde åtalas och straffas, om inte annat för att visa att man i Sverige får vara kändis utan att behöva utstå stryk från träskallar som inte klarar av att se på kändisar på öppen gata.

På 80-talet var jag storkändis i Sverige. Jag syntes i kvällsblaskorna ett par gånger per vecka och jag hängde på Café Opera, som var dåtidens Stureplan. Jag blev stirrad på vart jag än gick i Sverige. Vad jag minns särskilt var hur, vid några enstaka tillfällen, några träskallar kom fram och förolämpade mig utan någon som helst anledning. En gång när en idiot började kasta socker påsar på mig på ett kafé gick jag fram till honom och frågade varför han inte tyckte om mig? Fanns det något särskilt? Karln fnös och svarade att han inte visste vad det var med mig som han inte tyckte om. Han tyckte bara inte om mig för han tyckte att jag var kaxig i media m.m. Det fanns ett par tillfällen då jag blev fysisk antastad på offentligt plats. Anledningen? Att jag var kändis förstås. Frågan är om inte Calle Schulman, som sticker ut hakan kors och tvärs, inte blivit samma slags måltavla för idioter som jag var för 20 år sedan? Man får tycka vad man vill om Calle Schulman. Man får tycka att han är en pajas, man får kritisera honom och man får kasta skit på honom genom kommentarer på hans hemsida, men när man slår honom på gatan, då passerar man gränsen.

Jag tycker att Calle borde polisanmäla dessa korkskallar och se till att han driver saken till åtal. I annat fall sänder han ute följande budskap till andra träskallar: "Ni får gärna slå kändisar på gatan". Minns ni hur en träskalle slog ned Anna Lindh och högg en kniv i henne flera gånger, bara för att hon var kändis? Ska det behöva gå så långt? Lyft arslet Calle Schulman och gör något vettigt för en gångs skull! Polisanmäl huliganerna!


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 02 jun 2008 21:04

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: