sourze.se
Artikelbild

Återigen oprovocerat våld i lilla Kävlinge

Det måste vara slut på silkesvantarna nu, hur länge ska det få fortsätta innan åklagarna byts ut mot vanliga normalt sinnade medborgare som kan ta beslut om att åtala när vittnena står på rad.

Denna gången var det i alla fall inte min son, men väl någon annans, och som vanligt dessa välkända antagonister som figurerat i polisens utredningar i åratal, utan att man tagit bort dom från gatorna.

Det måste vara slut på silkesvantarna nu, hur länge ska det få fortsätta innan åklagarna byts ut mot vanliga normalt sinnade medborgare som kan ta beslut om att åtala när vittnena står på rad.

Polisen skyller på att lagarna inte räcker till, men gå ut i strejk då för helsicke, vägra jobba under dessa premisser, så länge ni fortsätter att jobba under detta system så är det detsamma som att godkänna det.

Den värsta av dessa tre galningar, som utfört just detta dåd, är ännu på fri fot i skrivandets stund. Han är dock efterlyst och frågan är om han hinner ställa till mer. Polisen vet om vilken vandrande bomb han är och när jag pratat med dom om just honom har de hållit med om att det är en tidsfråga innan han mördar någon. Ska man vänta på att det ska hända?

Den misshandlade killen var hemma hos mig idag och har godkänt att jag skickar bilden till Sourze med förhoppning att det ska väcka den anstöt det borde.

Genom att uppfostra våra barn till ett fullständigt avståndstagande av våld, vilket förstås innebär att det inte får förekomma våld inom hemmet, skulle vi kunna komma någonstans. Men för att klara av detta skulle vi först av allt behöva förbjuda spriten, och där får jag nog en hel del röster mot mig kan jag tänka, trots statistik som talar för att mycket ont skulle försvinna. Och varför röster mot egentligen? Är det så jädrans viktigt med den njutning man eftersträvar mot den kostnad det för med sig?


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 01 jun 2008 23:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: