sourze.se

Jag vill bli krönikör på Expressen!

Jag skulle inte som Linda Skugge, skriva lögner, som hon nu beskriver i tidningen Aftonbladet. "Inget av det jag skrev var sant".

Jag vill bli krönikör i Expressen! Jag skulle inte som Linda Skugge, skriva lögner, som hon nu beskriver i tidningen Aftonbladet. "Inget av det jag skrev var sant". Hon "tyckte" på beställning! Idiotiskt! Linda Skugge var krönikör i 15 år. Vilket hon anser är en bedrift. Snacka om att leva på en lögn!

Jag har skickat in en ansökan till personaldirektör Stefan Sjöström på Expressen och ansökt om att få bli krönikör. Mitt CV finns på min blogg och mina artiklar och min referens är Sourze med Carl Olof Schlyter. Tror ni jag får jobbet?

I vilket fall är det jag skriver, samma som jag känner och tycker. Inga lögner serveras från mitt tangentbord, annat än när jag skriver mina deckare. Då blandar jag sanning och fiction huller om bladder. Men det är en annan historia.

Som krönikör anser i alla fall jag, att det krönikören skriver ska vara något han/hon står för. Det finns redan nog med krönikörer i kvällspressen som står i slaskhinken och skvätter ut all sorts skit. Därför behövs det seriösa krönikörer, för de läsare som vill läsa vad krönikörerna har för åsikter. Ulf Nilson, min gode vän, skriver sant! Liza Marklund, i mitt tycke, skriver också sanningen om vad hon tycker.

Jag läste Linda Skugges krönikör i början av hennes karriär och tappade intresset efter några månader. Andra kanske kommer att sakna henne, inte jag! Nu ska hon ägna sig åt sitt företag som trycker upp böcker och skriva en thriller. Ja, det blir säkert inga problem att få en bok på marknaden för Linda Skugge. Lycka till!

Själv väntar jag spänt på svaret av Stefan Sjöström. Orden: Du är välkommen som krönikör på Expressen, hade suttit fint!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 11 maj 2008 13:33

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: