sourze.se

Jag vill se Hillary som president!

Jag hoppas att det blir Hillary Clinton som svär eden till att bli USA:s nästa president.

Varför vill jag det? För att hon är kvinna? Ja, faktiskt, men inte bara av den anledningen. Jag tror att hon är rätt person att leda USA ut ur kriget med Irak och dessutom tror jag att hon är personen som ena landet kring allmän sjukvård.

Idag har USA fantastisk akutsjukvård. Det betyder att oavsett om du är en trashank eller miljonär och ramlar ihop på gatan kommer ambulansen, hämtar upp dig och kör dig till närmsta offentliga sjukhus. Där får du all hjälp för att överleva. Men om du är fattig och behöver förebyggande vård, som vid diabetes, högt blodtryck, kan du glömma det!

Du kan inte ens teckna en försäkring för att få vård om du inte är fullt frisk vid signeringen av kontraktet! Den akutsjukvård som bedrivs idag, är svindyr! Den är mycket dyrare än om det istället skulle bli en primärvård. Men hur få alla att fatta det?

Det är detta jag tror Hillary kommer att lyckas med, om hon blir USA:s nästa president!

Jag håller tummarna!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 08 feb 2008 09:14

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: