sourze.se

IQ-testet visade 133!

"Jaha, tänkte jag, då är det väl bäst att jag skriver ut det om min fru ska tro mig."

I tordags natt kom jag hem från jobbet kl 01.30, lite mitt i natten så att säga, och kände mig ganska avslappnad, det brukar jag göra vid den tiden då jag är en människa som mår bäst när alla andra sover. Startade upp datorn för att kolla mina mejl och såg att jag fått ett reklammejl om ett fantastiskt iq-test.

Jag anser inte mig själv vara så där jätteklok men jag brukar vara någorlunda nöjd med resultaten av dylika test varför jag givetvis loggade in till deras sida och startade.

Det var uppdelat i lite olika delar och jag kände nog att jag var sådär lagom bra överlag, sådär till husbehov om man kan säga så. När jag hade svarat på sista frågan så stod det plötsligt "Om du vill spara ditt resultat måste du trycka på skriv ut i din browser", sen stod det att mitt iq enligt detta test motsvarade 133. Jaha, tänkte jag, då är det väl bäst att jag skriver ut det om min fru ska tro mig. Nog fanken vet jag att det är alldeles för högt och att testet antagligen är gjort för att man ska bli positiv till dom som ligger bakom det och antagligen köpa något i slutändan, men det kunde vara roligt att visa för Yasmine, min fru alltså.

Nu kom det stora problemet, hur jag än gjorde med skrivaren så vägrade den att skriva ut något, jag visste att jag skulle koppla den via usb-porten och sen brukar det sköta sig själv, men hur jag än gjorde så vägrade den att starta, jäklar, hon kommer bara att skratta när jag inte kan bevisa det. Knappen på sidan av maskinen står på "on", allt är rätt enligt skärmen och hur jag än gör så vägrar den. Jag gick i säng lite halvsur och så fort jag vaknade av att jag hörde min fru så berättade jag det som hänt och svor över den jäkla skrivaren och datorn.

Min fru tittade på mig, log, tittade bakom skrivbordet och sa "Du skulle kanske provat med att sätta kontakten i väggen. Sådana här apparaturer kräver nämligen ström, kloker där."


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 30 okt 2007 09:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: