sourze.se

Intervju med en gayporrklubbsägare

"Jag brukar själv känna lite lustar då jag går förbi denna klubb på Kungsholmen, men tjejer får tyvärr inte komma in, och nu ska jag bland annat ta reda på varför och vart jag ska ta vägen om den lilla knoppen skulle slå ett extra slag."

Jag är på väg till gayporrklubben 10dency som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Porrklubben är en sorts lokal där man träffas för att titta på porrfilmer, bilder, eller annat. Det är ingen hemlighet att jag har någon slags sjuk förkärlek för porr, glädjeflickor och show. Det kanske har något att göra med att det är lite tabu, lite farligt och ändå erotiskt laddat.

I den omgivningen jag befinner mig nu är cybersex rätt vanligt, man utbyter meddelanden med varandra med användande av sexuella ord. "C6" är dock inget för mig, jag skulle aldrig kunna få en orgasm genom att en snygg tjej skriver "knulla, fitta, stjärt". Inget av dessa ord skulle få mig att tända till. Hur kan man vara så säker på vem man chattar med? Jag tänder inte på en bild med ett naket fruntimmer på, om det inte vore Linda Rosing förstås. Hon är en av dom få tjejerna i Sverige som är läcker. Jag tycker det är bra att det finns olika slags porrklubbar i stan, och egentligen finns det flera klubbar än vad man tror. Alla klubbar ligger inte på små tvärgator vi aldrig besöker. Manhattan t ex ligger ju i mitten på Hantverkargatan, men nu är det inte dit jag ska.

Jag brukar själv känna lite lustar då jag går förbi denna klubb på Kungsholmen, men tjejer får tyvärr inte komma in, och nu ska jag bland annat ta reda på varför och vart jag ska ta vägen om det skulle vara så att den lilla knoppen skulle slå ett extra slag.

Majsan: Hur kommer det sig att du arbetar här och vad får du för inspiration av att sitta här och se alla killar och män som kommer in?

Pelle: För att det är coolt

Jag skulle också tycka det var cool att starta upp en liten porrklubb för endast kvinnor och där bara kvinnor är välkomna.

Majsan: Kan man se något mönster på alla besökare, eller är det allt från kostymnissar till fritidsforskare?

Pelle: Nej, det är alla sorter, du skulle lätt kunna se samma personer på Ica. Det finns ingen som utmärker sig.

Majsan: Varför behövs 10dency?

Pelle: För att försöka bryta mönstret med att alla sitter framför datorn. Ut och lufta er!

Majsan: Varför är det bara för killar och män? Finns det inget behov för tjejer och kvinnor i stan för porrverksamhet?

Pelle: Jo, det finns säkert ett behov för tjejer, men det är inte upp till mig att fixa.

Pelle vill ju satsa på männen och thats it. "Det finns ju för mixade killar och tjejer, det räcker väl", säger han - och jag som inte hade en aning om att det fanns för mix. Om det finns en tjej som vill öppna en klubb för tjejer så har Pelle inget emot det.

Majsan: Vad är det du säljer mest av i butiken?

Pelle: Porrfilmer, jock straps kalsonger utan bakdel och dildos. Det kan hända att en och en annan tjej glider ner och köper en dildo, men inte så ofta. Så tjejer fyll på era lådor nu!

Majsan: Om det skulle komma ett gäng tjejer in på klubben, skulle tjejerna bli avvisade då?

Pelle: Ja, för närvarande är 10dency endast för män, men det går fortfarande utmärkt att hyra filmer och köpa sexleksaker.

Majsan: Har ni haft några problem med att ni bedriver verksamhet här? Jag menar, det finns ju så många dumbommar som inte vill någon väl.

Pelle tror om det hade varit tjejer i närheten så hade det nog inte gett så bra effekt eftersom det är för killar. Grannarna runt omkring är väldigt positiva till verksamheten. Det brukar ju finnas män som frågar efter tjejer, men då får dom leta sig till andra ställen. Det finns ju gott om andra klubbar som sagt. Det fanns en klubb mitt emot 10dency där de hade strippshow, men den har stängts igen. Kanske blev för stor konkurrens med porrklubben?

Gaysajten qrusier är den bästa reklamen just nu och klickar man in och söker på 10dency så är det minst 700 medlemmar som visar ett stort stöd för denna klubb.

Majsan: Porrklubbar jag känner till är, Manhattan, Haga Vide, USvideo, Blue Vision och Basement. Vilken Specialitet har den här klubben?

Pelle, tycker att det är en bra service och han är intresserad av sina gäster och vill se till att dom känner sig nöjda och att allt ska vara till sin belåtenhet.

Majsan: Vill du ge ett exempel på något speciellt som har hänt. En rolig tillställning, jag ser bara hur en man har fastnat med sin manslem på något absurt sätt?

Pelle: Det som händer här stannar.

Jag kände mig rätt dum när jag ställde frågan, men det var en bra fråga eftersom då fick han möjlighet att säga att det är tystnadsplikt som gäller, allt som händer stannar inom dessa väggar. Det tycker jag är bra, då kan jag klä ut mig till kille och glida in skämt.

Majsan: Ingen som har bajsat ner sig, eller är det där bara en slags fördom jag har att alla män blir bajsnödiga efter sex?

Pelle: Vi kollar aldrig i kalsongerna när männen går härifrån. Majsan rodnar

Majsan: Vilken porrfilm vill dom flesta se, för man kan väl önska sig något? Jag arbetade väldigt kort på porrklubben Raymond och Maria ett tag där fick jag sätta på en favoritfilm, de få gångerna jag verkligen tittade vill säga Vi tjejer tittar ju inte på porrfilm ha ha.

Pelle: Vi byter filmer varje vecka. Utbudet är mixat och flest populära filmer kommer från Treasure Island.

Majsan: Har ni tänkt utöka lokalen, med go go män och strippshow. Kanske en liten bar skulle sitta fint.

När jag ska till och ställa den frågan så har jag faktiskt gått husesyn innan och då fick jag syn på en liten scen med strippstång där jag antar det visas privatshow? Kanske en liten bar skulle sitta fint?

Pelle: Känner du en slickepinne eller muskelpulla så hojta till. En bar skulle sitta skitfint men det lär bli svårt att få tillstånd. Vi är ju gubevars inte med i EU. Eller?

Majsan: Köper man en endags biljett så man får komma och gå som man vill. Eller får man komma hur man vill. skratt

Pelle: Man får komma och gå som vill men sen har vi ett sexkort man kan köpa och dessutom så får man lite extra rabatt via det kortet. Kondomer och glidmedel finns för bruk. Rfsl bjussar på det. Tack RFSL!

Pelle vill att fler människor ska ta sig ut och jag kan i stort sett hålla med honom om det. Det är synd att folk fastnar så lätt vid Internet. Lokalen är väldigt familjär och gemytligt. Pelle är väldigt mån om att det ska vara snyggt och fräscht. Det ger vi porrentreprenören ett plus i kanten för.


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 24 aug 2007 11:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: