sourze.se

Väx upp killar!

Jag blir så arg på dagens samhälle. Men det finns en sak som jag irriterar mig mest på. Det är hur killar beter sig. Tonårskillar, men även äldre män, tror att kvinnor är troféer som man samlar på.

Ett förhållande för de flesta killar innebär lite mys och sedan ska man ha sex direkt. Det är inte ovanligt att killen vill ha sex på den första dejten. Jag tycker att ni ska växa upp. Ni ger er inte förrän ni har trampat ner på oss tjejer. Det räcker med att fråga om vilken BH-storlek man har för att göra oss riktigt upprörda.

Det mesta handlar om makt. Att killarna tror att de ska kontrollera tjejerna, så de ger sig inte förräns de har fått det de vill ha, sedan drar de. De flesta killar är inte ens intresserade av dig som person, de vill bara ha kul. Så säger du nej, går de till en annan som ger de det de vill ha.

Killar. Ni är allmänt omogna och korkade. Väx upp!


Om författaren

Författare:
Sickan Sprouse

Om artikeln

Publicerad: 26 jul 2007 08:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: