sourze.se

Jag förstår fortfarande inte!

Efter nästan fem års förhållande fick jag reda på det man absolut inte vill veta.

Han hade haft en affär i ett halvår. Men där stog han mannen jag älskade mest och sa att det var bara sex och att han älskade mig och ingen annan. Jag försöker fortfarande förstå. Vad han menade med det?! Sex och kärlek är två olika saker menade han på. Jag svarade att jag inte skulle kunna göra det han hade gjort pga mina känslor för honom. Jag försökte smälta det och gå vidare, jag försökte verkligen. Men alla känslor svartsjuka, ilska, sorg åt upp mig sakta men säkert.

Dagen då jag kollade hans mobil när han sov, det var då jag bestämde mig för att gå. Inte för vad jag ev hittade i mobilen utan pga av min handling. Så svartsjuk var jag. Så jag packade i hop mitt liv och flyttade ifrån honom. Jag förstår fortfarande inte hur man kan påstå att man älskar nån samtidigt som man har sex med en annan.

Nu efter ett halvår som singel har vi börjat prata med varandra igen. Jag tror inte att jag kommer att kunna känna som förr. Det är nog dags att gå vidare. Det sägs ju att efter regn kommer solsken. Jag har lärt mig massor av detta. Jag var precis fyllda nitton när vi blev ihop. Så man skulle kunna säga att jag tar igen min ungdom nu .

Om jag fortfarande älskar honom? O ja. Kommer jag gå tillbaka? Det får framtiden utvisa...


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 02 jul 2007 16:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: