sourze.se

Skit blandat med pärlor på Sourze!

"Ja, inte för inte kan det vara roligt att titta in i blek blondins tankar om sina skönhetsoperationer för att i nästa stund läsa riktigt medryckande artiklar från de som retar upp feminister, men..."

Ibland blir jag riktigt fundersam över det som skrivs och framförallt över de som skriver här på Sourze. Alla har sina skäl. De kanske är förbannade över nåt, de är kanske glada och kära eller så har de tröttnat på att bladdra? Kanske har omgivningen tröttnat på deras bladder? Ja inte vet jag precis innan och utan vad som driver folk att utelämna tankar, åsikter eller fantasier här på Sourze!

Ändå kan jag inte låta bli att märka saker som vem som blir mest läst. Det kunde vara roligt om den som skriver vackrast och med bäst inlevelse var den som blev mest läst. Jo det kunde faktiskt vara riktigt trevligt om den som bredde på med riktigt fantasifulla artiklar fick flest läsare. Eller om underbar prosa som väckte känslor hos läsare fick en stor skara fans som läser alstrena.

Men nej! Sanningen känns lite bitter eller bitvis fadd. De som lockar svar eller en stor läsekrets är i flera fall pseudokändisar som lyckats reta upp eller samla upp en stor skara läsare. Ja, inte för inte kan det vara roligt att titta in i blek blondins tankar om sina skönhetsoperationer för att i nästa stund läsa riktigt medryckande artiklar från de som retar upp feminister. Andra gånger lyckas någon desperat semikändis uttrycka sina innerliga tankar om mänskligt beteende och strax därpå fördärvas intentionerna av meningslösa kommentarer som inte tar debatttillfället utan bara fördummar artikeln. Ja, Fadde nu tänker jag på din djävligt ursäkta braiga alster "Mer Åsa Nisse och mindre rövknull". Mycket av det som skrivs blir för lite läst, annat blir totalt feltolkat för att sedan en mängd skit läses av så fruktansvärt många.

Ja varför är det så? Om det nu är så? Låt mej ha lite fel i alla fal....


Om författaren

Författare:
Paul Johansson

Om artikeln

Publicerad: 04 maj 2007 09:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: