sourze.se

Miljöpartiet - Ett onödigt ont

Så gott som alla deras motioner svävar i det blå. Miljön är viktig, men man måste kunna ha perspektiv.

Miljöpartiet är något som förbryllar mig. Finns dom enbart för att vi ska ha gott samvete? Vad har dom egentligen gjort för miljön? Dom är ansvariga för byggandet av Hallandsåsen och Bottniabanan. Två projekt som slukar ofantliga summor pengar helt i onödan. Ingen vet om Hallandsåsen ens blir klart. När det väl blir klart så har vi redan snabbare tåg och fler linjer. Då har det projektet redan blivit förlegat.

Bottniabanan är en ännu värre kalkon. Varför skulle företag använda den? Dom får samma transporter med långtradare för halva priset? Vad vi i Sverige gör för miljön är inte ens en promille i det stora sammanhanget. Tjeckien, Polen, Baltikum med flera eldar på med kolkraft och har inte råd att bry sig om miljön. Visste ni att Vattenfall bryter kol i Tyskland? Det är ju verkligen tragikomiskt. Det är som att bara bry sig om sin egen bakgård. Miljöpartiet är bara något onödigt ont. Så gott som alla deras motioner svävar i det blå. Miljön är viktig, men man måste kunna ha perspektiv.


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 17 apr 2007 10:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: