sourze.se

Jag skulle hellre tugga daggmask än skaffa barn

Jag vill verkligen försöka vara som alla andra. Men det går inte. Jag tycker verkligen inte om barn. Jag kan inte, hur mycket jag försöker.

Jag kommer säkert att göra alla barn älskande människor super sura. Men jag kan inte låta bli att förundra över att alla föräldrar som har med sig sina barn på resturanger PROMT tycker att det är ok att deras barn tar toner av ilska som skulle få Maria Callas grön av avund. Och som till råga på allt blir förnärmade när någon modig person vågar påpeka att det är lite jobbigt med en vrålande bajsmaskin när folk försöker koppla av. När jag går på resturang för att ta ett exempel så betalar inte jag pengar för en upplevelse fylld av barnskrik. När jag vill shoppa kläder vill jag inte bli halvt ihjälmejad av barnvagnar av formatet xxxxl mega super large. Om en enda småbarnsförälder tittar snett eller ber mig gå åt sidan när jag röker utomhus så kommer jag att aska dem i huvet! Jag menar om det nu är sååååå himla stötande med att folk faktiskt röker, lämna inte hemmet då! Vad ska du göra på stan med ett småbarn anyway?

Jag är innerligt trött på denna småbarnsmaffia och så fort nån ställer sig och säger som det är, ja då jävlar i helvetet. GUD nåde den som inte älskar barn. Men jag är ledsen, jag gör inte det. Det är förmodligen det absolut värsta straffet jag kan tänka mig, jag skulle hellre tugga daggmask än skaffa barn. Så är det bara. Jag älskar att kunna avvara 3000 på kläder och skit varje månad. Jag älskar att kunna gå på krogen när jag vill. Jag älskar att vara fri.

Så nu säger jag det: Alla föräldrar, bli inte sura när folk i er omgivning inte tycker att det är ok att era barn vrålar oavbrutet på en offentlig plats!

Ps Fast ni är modiga som vågar skaffa barn in i denna onda hemska värld. All heder till er Ds


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 25 mar 2007 12:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: