sourze.se

Nouveau Riche gör det igen

Detta är låten vi kommer dansa oss trötta till i somar.

Nouveau Riche klingar ut från högtalarna jag ryser redan från början av den lugna pianostämman som klinkar ut lite då och då. Låten går i repris om och om igen. Något säger mig att jag kommer lyssna mig trött på denna singel. Ulrich Bermsjö har gjort det igen, men denna gång tillsammans med Camilla Brinck som ersätter Dominika Peczynski. Hon hoppade av gruppen strax efter den första singeln "Oh lord ".

Jag tycker Ulrich borde få pris för Sveriges bästa entreprenör. Alla borde ha en Ulrich i bakfickan. Han är både smart, snygg och begåvad på alla sätt och vis, precis som låten Angels. Vi kallar på änglarna i natt så får vi se vad som händer. Som dom flesta singlarna får man alltid en liten bonus på köpet, denna gång har ni tre sköna mixar som lätt får benen i spratt. Gör som jag, köp singeln Angels med Nouveau Riche.

Angels
Written by Bermsjö, Lindblom, Wolbeck,Sony/Hit/Swewave. Sleeve bay Thomas Ökvist.

www.nouveauriche.se


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 28 jan 2007 22:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: