sourze.se

Extrakilon och semletider

Jag har massa extrakilon som ska bort. Alltså jag är inte vän med dom på något sätt alls. Jag till och med faktiskt hatar dem.

Men hur fan ska detta gå?

Dom sitter där så snyggt runt midjan och tror att vi är dom allra godaste vänner, men nej, nej. Enligt mig så är dom illegala invandrare som gjort en boplats på min midja och min röv. Mina kostymer hänger i min garderob och tillsammans med mina snygga skor så skriker dom: "J var är du? Ska du inte använda oss snart igen?"

Ja, men vad sjutton tror ni? Att jag bara skulle glömma er för dessa "fripassagerare" som hängt sig på utkanten av relingen, VA?

Nej jag jobbar kraftigt på att bli av med dem. Men dom är lika envisa som ett gäng getter på en bergskedja i Alperna. Dom står troget där och tuggar sitt gräs och ser allmänt förbannade ut när turisterna ska försöka ta sig förbi.
Samma är det här med mina kg, dom hänger ilsket sida vid sida och kämpar tappert för att inte bli av med sin "husfru"!

Förbannade ligister! Låt mig va i fred!

Jag menar snart är det ju semletid och det är ju gott! Tänk en god kopp kaffe och en underbar semla med massa mandelmassa i. Men i år blir det nog ingen för mig, för jag är ute efter hämnd.

Utrota alla extrakilon i världen! Ge dem till bättre behövande!

Kram och var på er vakt. Dom hänger sig där fortare än ni anar - och dom frågar INTE om lov!


Om författaren

Författare:
Jessica Lundquist

Om artikeln

Publicerad: 21 jan 2007 20:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: