sourze.se

Kan nån be Sara Sharif skaffa en stylist?

"...funderar på vad som kommer vara 2007 års stora trend. Jag vill slå ett slag för integritet. Det vore första gången det skulle vara trend sen den viktorianska eran."

Gwens nya fantastiska låt dundrar ur min stereo medan jag sitter och funderar på vad som kommer vara 2007 års stora trend. Jag vill slå ett slag för integritet. Det vore första gången det skulle vara trend sen den viktorianska eran.

Sen spår jag att 70-talet kommer göra en revival i kontrast mot det strikta mode som har vart på tapeten ett slag. Jag skulle vilja säga att man bör ha koll på svenska designers men som jag har sagt innan dock inte här, svensk design är tråkig och kal. Alla hyllar Rodebjer och jag kan inte se vad det är de hyllar.

Sen måste jag inflika hur fruktansvärt trött jag är på att se Paris Hilton, och ännu mer trött är jag på att folk faktiskt tycker att hon är trendig. Om hon är det så har skankalicous slagit utan att jag hann se eller uppfatta det.

Och frågan jag väntar på är vem kommer H&M att samarbeta med detta 2007? Kan det vara så att min liebling Tom Ford kan få den äran *hoppas*. Eller min hemliga våta dröm John Galliano.

Och kan nån be Sara Sharif på veckans NU att genast införskaffa en stylist. Varenda bild jag ser på henne får mig att vilja kalla Ellos High Fashion. Ärligt talat, man har ett ansvar när man syns. Även om det bara är en skvallerblaska... jag menar högklackade uggtofflor ?! eller vad det nu är...

Som jag alltid säger tredig är att vara sig själv fast med flit.

Pussar till er alla...


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 02 jan 2007 10:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: