sourze.se
Artikelbild

Idol 2006: Det var Cissis tur!

Cissi har varit dålig i flera veckor nu och varje gång har jag tippat att hon ska få lämna, men så igår var hon faktiskt bra och då först fick hon lämna.

Visst kan man säga "äntligen", men samtidigt känns det lite konstigt då hon var bra i fredags. Men det är samma sak med Johan, de var båda mycket bättre än vanligt igår, men ska man glömma allt de gjort tidigare bara för det?
Det är lätt att göra det. Men om Johan är så här bra nästa vecka kommer jag definitivt att ha glömt det. Även fast det är lite sent för honom att komma igång, så är det bättre sent än aldrig. Nu kommer inte alla klaga på att Johan är kvar i alla fall. Nu känns det som att han förtjänar det.

De som gjorde allra bäst ifrån sig var enligt mig Felicia och Johan. Även fast hon tog några falska toner ibland så gjorde det inget, för hela framträdandet var bra ändå. Det svängde! Och hon såg ut som en liten docka i sina underbara klänningar.
I den första låten Johan gjorde märkte man direkt att han var på ett helt annat humör än tidigare veckor. Han såg glad och peppad ut, och han sjöng rent och klarade av att underhålla.

Markus är alltid överlägsen och det tyckte jag han var i första låten. Men i andra låten märkte man att det inte var hans tema. Tyvärr så blev det inget hit. Dansen var inte heller någon hit. Juryn verkade dock tycka hela annorlunda då dom sa att han var en stor begåvning som klarar alla teman. Jag håller med om att han är begåvning, men att klara av ett tema och att äga på ett tema är olika saker. Han ägde inte som han brukar göra.
Inte Erik heller för den delen. Vilket var lite av en chock. Han var tråkig, ungefär som innan han kom "ut ur hissen". Visst känns det tryggt och han sjunger inte dåligt, men tryggt kan ibland bli tråkigt och det blev det igår. Och av den orsaken var det helt rätt att han hängde löst tillsammans med Cissi. Men hade han fått lämna hade det varit fel, för han är ju bra och han kan bättre.
Det känns lugnt nu. Cissi är ute och Johan har en gång för alla bevisat att han kan. Det löste sig kanske till slut, även fast jag hade velat se Danny på scen igår.

Foto:Daniel Ohlsson/TV4


Om författaren

Författare:
Cecilia Johansson

Om artikeln

Publicerad: 11 nov 2006 16:06

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: