sourze.se
Artikelbild

Kevin Costner exklusivt för Sourze

"Det är roligt att spela hjälteroller, eftersom jag då kan vara någon på film som jag skulle önska att jag vore i verkligheten." Sourze fick, som enda tidning i Sverige, ställa en fråga till stjärnan inför bioaktuella "The Guardian"

Sourze: Do you enjoy playing heroic roles like your most recent film?

Costner: Yeah it’s fun to do that. It’s fun to save the day. It’s fun to kiss the girl. It’s fun to not be afraid. Because a lot of times we go through life and there are things that make us afraid, there are things that make us concerned and when you make a movie there is nothing really at stake, its make believe. In a way, you can create a character that you wish you wereOm författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 13 okt 2006 23:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: