sourze.se

Ibogain vs Läkemedelsverket

Varför vill inte Läkemedelsverket veta?

Hej!

Jag heter Michael och är frisk och fin och drogfri sen tio månader. Drygt 20 år på samhällets nedersta trappsteg är över.

Jag har ett ganska lång missbruk av heroin bakom mig.
Det är slut nu, det är över och jag har börjat känna lukter, höra ljud och se färger igen.

Jag märker att det luktar skit både här och där, jag hör tystnad när jag ropar efter svar och jag ser en massa blå dunster när jag kollar i min kikare..

Det finns nämligen ett ämne.. Ett växtextrakt som heter IBOGAIN som avgiftar narkomaner och som ger människor en ny chans i livet.

Ibogain är en del av barken på en buske som växer i Afrika.

IBOGAIN är klassat som narkotikum 1 i Sverige eftersom det inte anses ha några goda egenskaper.

Vi är några tappra själar som jobbar och sliter för att sprida information om detta ämne och vi försöker febrilt få vårt kära statliga läkemedelsverk att ändra sin gamla uppfattning om just Ibogainet eftersom det kommit så otroligt mycket ny revolutionerande forskning att ta del av.

Att interagera med en byråkrat från läkemedelsverket kan vara besvärligt. Det känns som att vinka till en blind eller att skrika till en döv.

Varför, varför, varför gör inte alla allt för att hjälpa? Är det så förbaskat mycket pengar i att vårda och sälja piller till missbrukarna att ingen är intresserad av att ge dom en drogfri vardag?

Hur ska jag kunna nå ut med detta på bästa sätt? HJÄLP MIG!!

Jag vill nu låta er, kära läsare av Sourze ta del av den korrespondens vi haft med läkemedelsverket när vi försökt göra oss hörda. Vi har försökt på många sätt och vis men vår lycka och framgång tycks begränsad..


Få byråkratin att integreras & invandra.

Hur integrerar man en myndighet på bästa sättet till verkligheten? Kan det fås att invandra till det land den borde hemmahöra? Här nedan kommer ett konkret försök!

Bland de mest disintegrerade medborgarna i riket finns de tunga narkomanerna förjävla självupptagna & ljugande typer de också, förvisso Det bor många av dem på gränsen till ett annat rike - dödsriket.

Byråkratisk utredning efter utredning slår fast att det är dåligt att vara tung narkoman, men att vilja att göra något för att begränsa de verkliga skadorna av knarkslaveriet verkar förvägras - hårdnackat fast, som en skampåle gjuten av betong - rätt ifrån helvetets förorter. Piiioooong!

Byråkratin ska ju ha sin stolthet också!

Så det är ju inte utan att man undrar varför det inte tas större krafttag att integrera den svenska statliga byråkratin till verkligheten och få den att invandra till de utsatta människornas svåra vardag.

Nedan följer ett försök att mot verkliga bakgrunder få den äktsvenska byråkratin att flukta in realiteten. Att få den att invandra till det rike där den rimligtvis borde hemmahöra.

Bakgrund
Det finns ett naturligt förekommande växtextrakt som vid behandling på kroniska heroinister visat sig att inom 48 timmar kunna få bort abstinenssymptomatologin och detoxifiera dem från heroinslaveriets helvetiska boja. Läkemedelsverket MPA, anser att denna drog är skadlig för människan och saknar terapeutiskt värde. De har narkotikaklassat den i grupp I, vilket innebär att den saknar värde för människan.

- Verkligheten har en annan bild av saken. Analfabetiska heroinister som inte läst på att Ibogain som substansen faktiskt heter är skadlig och saknar värde har likförbannat bevisat dess värde genom att bara andas - andas rätt igenom den död som annars vore statistiskt säkerhetsställd. Bränd som en rykande cookiefil från statistikens dödsbärande RAM-minne.

Ty det verkar fungera på dem liksom även fast de inte kunde läsa att den inte skulle göra det, va!

Så hur ser nu byråkratin på den livräddande verkligheten?
Låt oss börja med MPA - Det svenska Läkemedelsverket, vad anser de måntro? Eftersom man ju på förhand vet att de kan vara aningens insnöad i sina egna fotspår kanske man ska börja med att säga vad man vill? .. häng me ...

Till MPA
Hej!

Som representant för människan tänkte jag erbjuda er att ändra narkotikaklassningen för ibogain från grupp 1 till grupp 2. Jag skulle vilja att detta var genomfört inom 10 dagar. Om ni inte vill göra det så vill jag veta varför.

Tack


Med vänliga hälsningar

Operator.Hejsan Operator.
Ibogain är en hallucinogen vars benägenhet till missbruk utgör en synnerligen stor risk för mänsklig hälsa. Den terapeutiska användningen är mycket begränsad om ens någon. Detta är anledningen till att ibogain är klassad i klass 1.
Några vetenskapliga rön som skulle påverka en omklassificering av ibogain har inte framkommit . Därför kommer Läkemedelsverket inte att förorda att regeringen ska omklassa ibogain till klass 2.

Med vänliga hälsningar
Göran xxxxx, kemist
Läkemedelsverket/Medical Products Agency
Box 26, 751 03 Uppsala
www.mpa.se
Tel 018 - 17 46 00
Fax 018 - 54 85 66
registratormpa.seTill MPA

När det gäller det påstådda benägenhet för missbruk av ibogain så kom det som en överraskning. Det vore därför oerhört vänligt om du empiriskt påvisar evidensbasen för ditt påstående någon annan typ av verifieringsmässiga vetenskapliga data som stödjer ditt uttalande. tex epidemiologiska studier gjorda när det gäller det benägenhet såväl som påstådd konsekvensutbredningsbild av faktiskt noterat ibogainmissbruk och effekter på totalhälsa sett över 10 års tid.

Givetvis har du väl sådana? För du sitter väl inte bara och fantiserar Göran?

Många med mig är säkert mycket intresserade av att du styrker dina påståenden!

Med vänliga hälsningar…

Vi väntar med spänning på deras svar och väntar med glädje på att få överösa dom med tung, kompromisslös fakta från hela världen som visar Ibogainets effekter på alla möjliga vis.

Vi kommer att arbeta vidare på en hel del olika sätt för att försöka göra både informationen och Ibogainet självt mer tillgängligt. Det kommer säkert att ta tid, men jag tror knappast att det finns några alternativ till slut.

Jag driver en hemsida och ett forum som handlar om Ibogain och det hittar man på
www.ibogain.se
www.forum.ibogain.se

Jag reser också personligen ner till Prag med dom som vill genomföra en behandling och vill ha sällskap. Allt sker utan vinstintresse.

/Michael


Om författaren

Författare:
Michael Korn

Om artikeln

Publicerad: 04 sep 2006 14:39

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: