sourze.se

LSD är min medicin

Ska fatta mig kort. Jag är personlighetsförändrad.

Visst låter det hemskt. Personlighetsförändrad. Sådant som
Polisen berättade att man kunde bli om man råkade få i sig LSD. Nu har det hänt, jag fick i mig LSD. Inte bara en gång. Säkert 10 gånger nu. Och jag blev personlighetsförändrad.

Jag slutade äta så mycket kött. Jag började träna, gick upp 10kg muskler. Jag började med yoga. Jag började tjäna mer pengar. Jag förbättade mina studieresultat. Jag fick förbättrat kreativt tänkande och förbättrad intuition. Jag fick bättre relation med mina föräldrar. Jag fick närkontakt med den inre spirituella sidan av mig själv och insåg att vi måste verkligen samarbeta för att kunna rädda den här planeten från en ekologisk och humanitär katastrof. Jag insåg att kärleken är allt.

Herregud så hemskt det är med LSD.

Meddelande till alla galna FMN-ar som kommer att få moralpanikattack nu: LSD i sig orsakar inte psykoser. LSD kan utlösa latenta psykoser. LSD har visat sig vara väldigt effektivt för att behandla alkoholmissbruk. 50 procent av försökskaninerna slutade dricka efter en tripp. Uppfinnaren av routingtekniken på internet som gör det möjligt för er att läsa denna sida har erkänt att han fick den iden under en syratripp. Tacka honom för att ni kan maila era barn, vänner och kollegor. Kärlek till er.


Om författaren

Författare:
Jakob Jensen

Om artikeln

Publicerad: 08 sep 2005 10:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: