sourze.se

Maktmissbruk förekommer i Sverige

SOS! SOS! SOS!
Sverige bryter mot dom mänskliga rättigheterna och barnkonventionen. Myndigheter begår brott och kommer undan straff. Frågan är: Vart Sverige är på väg?

Det är dags att allmänheten vaknar för det myndigheterna gör är att misshandla, kidnappa, förtala och förvränga sanningen. Om det är någon som behöver hjälp så är det myndigheterna; en massa utbildning om hur man bemöter utsatta kränkta människor, och skärp lagen så myndighetspersoner inte kommer undan straffbara övergrepp som sker i samhället som dom är ansvariga för!

LVU är ett redskap för myndigheter som vill utöva sitt maktmissbruk och personliga åsikter, vendettor och sin nedvärderande syn på deras idealföräldrar och INTE för dom barn som verkligen far illa.

MEN då gäller det också att barnen verkligen far illa i hemmet. Men sanningen är att socialen TAR barn som INTE far illa och det är DET som VI föräldrar som har fått våra barn omhändertagna på falska grunder vill att allmänheten skall få vetskap och kunskap om och få upp ögonen för vad som pågår.

Jag är bland dom föräldrar som socialen har tagit barnen ifrån på falska grunder och jag vet fler med mig som sitter i samma situation. Förtal och inbillning och maktmissbruk, särbehandling, och diskriminering där myndigheter har använt sig av falska vittnen, köpta utredningar och förvrängda uttalanden i utredningens uppgifter och vad dom har sagt. Och domstolen i sin tur, utan vetskap, tills föräldrarna lyckats överbevisa, men utredarna går fria utan straff. Fria att ge sig på nästa offer och familj som inte platsar i deras fack.
Alla myndighetspersoner är inte sådana men dom finns och det är bra skrämmande att det förekommer.

Frågan är vad man skall göra åt socialens och myndigheternas nedlåtande syn och människors attityder och fördomar mot OSS som har FÖRLORAT våra barn och fått våra barn omhändertagna på falska grunder, men enligt myndigheterna existerar inte vi. Enligt SAMHÄLLETS representanter gör ALDRIG myndigheter något FEL men det gör dom och kommer undan med det...

LVU/omhändertagande är FÖR lättåtkomligt i dag, dom som säger annat vet INTE vad dom snackar om! Myndigheter har gått ut i media och sagt att det är så svårt att få LVU men NEJ, det är det inte, det är en LÖGN.

Sverige bryter mot EUROPAKONVENTIONEN, FN, BARNKONVENTIONEN, MÄNSKLIGA RÄTTIGHETERNA och mot LAGEN och KOMMER UNDAN. Tillåter fädren ta barnen från deras land och släkt och familj och komma undan.

Skall man inte kunna lita på rättsväsendet? LVU-lagen måste ändras så att DOM BARN som VERKLIGEN FAR ILLA får det stöd och hjälp dom behöver och det skall finnas en oberoende fadder till varje barn som skall kolla upp barnets intressen och kolla både föräldrar och myndigheter utifrån barnets bästa, barnkonventionen och utifrån dom mänskliga rättigheterna.

Vet ni att ett fosterbarn kostar er skattebetalare över 1 miljon/barn och år?
Det finns cirka 18 500 omhändertagna barn idag.
Det finns barn som inte behöver vara omhändertagna och LVU-ade/omhändertagna.

Vad gör Länsstyrelsen? JO? Socialstyrelsen? Rättsväsendet? Media?
Svar: Inget. Dom vågar inte, dom kan kritisera men inte döma eller avstänga. Ofta skrivs det av för kollegor som skriver av ärenden. Regeringen och ledamöter skyller på varandra.

Det finns lösningar. Ställ krav på myndigheterna och dom som arbetar på myndigheterna och även på regeringen. Skärp lagarna och kraven och straffen för tjänstefel. Avskeda dom som begår övergreppen. Utbilda personer och ställ krav på personlig lämplighet. Ta in folk med människokännedom, som vet vad livet har och säga, som har levt och har kompetens, livserfarenhet om vet vad dom pratar om och inte någon som kommer direkt från skolbänken. Bara det skulle vara som krav. Tänkvärt eller hur?

Det handlar om att förändra och rädda barnen och familjen och inte att hjälpa barnlösa fosterföräldrar, väninnor till myndigheter som inte kan få barn. Maktmissbrukare och felaktiga personer som jobbar och utför övergrepp och inte sköter sitt jobb ska bort från myndigheterna. Det handlar om rättvisa, barnens bästa och mänskliga rättigheter. Det är vad detta handlar om.
Allas mänskliga värde. Ditt, mitt, vårat.


Om författaren

Författare:
Överkörd Mamma

Om artikeln

Publicerad: 05 mar 2005 22:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: