sourze.se
Artikelbild

Sverige - våldtäktslandet no1?

"Nu förstår jag varför Sverige var neutralt under andra världskriget och lät tyskarna härja i Norge utan att ställa upp för sina skandinaviska bröder."

Strax före jul blev en pappa friad efter att ha blivit oskyldigt dömd i ett sexmål. Nu läser vi om en 13 årig flicka som utsattes för vad som endast kan beskrivas som en våldtäkt av 4 stycken våldtäktsmän, två av vilka fick sina straff sänkta och två som friades av hovrätten i Motala med motiveringen att hon var berusad och inte visade motstånd. Samma dag läser vi om en 18 årig tjej som blivit våldtagen av sin ridlärare på en ridskola i Jämtland. Inte nog med detta, utan Robinson Robban icensatte en falsk våldtäkt i syfte av att få gratis publicitet! Och nu har en svensk världsidrottsstjärna anklagats för vådltäkt. Våldtäkt, våldtäkt, våldtäkt och mera våldtäkt tycks det handla om just nu. Sverige är onekligen nutidens våldtäktsland nummer ett och svenskarna tycks bestå av våldtäktsmän, våldtäktsoffer och giriga våldtäktsberättande journalister. Vi är ett hysteriskt folk vars rättsväsende består av nissar och tanter som klantar till vartannat våldtäktsmål och vars massmedia piskar upp en stämning som gör oss ännu mer hysteriska!Det tycks aldrig ta slut någon gång!

Min allra första artikel här på Sourze den 23 mars 2003 handlade om hur jag hade genomskådat det stora svenska rättsbluffen. Nu drygt två år senare är jag övertygad om att halva det svenska folket också fått samma uppenbarelse som jag skrev om då. En sak är i alla fall ganska klart, nämligen att vi känner till att flera kvinnor som blivit offer för våldtäkt inte har fått upprättelse då deras förövare gått fria samtidigt som en del män har dömts oskyldiga. Förvirringen är stor och jag skulle vilja påstå att det i dagens Sverige praktiskt taget är omöjligt att tro på en dom i ett våldtäktsmål. Saken blir inte bättre av att man läser hur polismannen som kallades i Robinson Robbans bluffvåldtäkt säger så här om bluffoffret "Tjejen var en bra skådesplererska - jag trodde ju verkligen att hon blivit våldtagen!" Det står i tidningarna om hur både Robban och "tjejen" är ångerfulla, men det räcker inte. Jag tycker att dessa två bör straffas med lagens strängest straff för sitt brott. Det finns inga som helst förmildrande omständigheter och jag tror säkert att ni håller med mig om jag påstår att Robban & Company inte hade varit lika "ångerfulla" om bluffen inte hade avslöjats!

Hur kan vi då förbättra oss i dessa frågor? Vi kan börja med att ta en del av våra äldre domare och nämndemän i kragarna och tvinga dem in i intensivkurser om hur vanliga människor lever. Vi kanske bör pumpa in i deras skallar att en 13 årig tjej fortfarande är ett barn och knappast frivilligt skulle ha sex med fyra vuxna män även om hon var berusad. Vi kanske måste lära dem att vissa kvinnor faktiskt kan ljuga om våldtäkt och bli trodda ungefär som Robinson Robbans vän som nästan lurade polisen. Vi kanske ska lära dem lite om dagens sex och samlevnad så att de börjar förstå att året blivit 2005! Vi kanske måste lära dem att sex år 2005 kan vara mer än "missionären"!

Men vi kommer aldrig att ådstakomma ett dugg av vad jag skriver här därför att svenskar är ett jävligt fegt folk som a inte vågar ta ställning i rädsla för vad andra tycker och b inte törs ifrågasätta sina myndigheters agerande mer än att diskutera dem i kafferummen. Nu förstår jag varför Sverige var neutralt under andra världskriget och lät tyskarna härja i Norge utan att ställa upp för sina skandinaviska bröder. Vi saknar "guts" i det här landet!

Jag bara undrar vart allt detta leder? Håller ni med mig? Är ni inte jävligt trötta på att läsa om den ena våldtäkten efter den andra och den ena konstiga domen efter den andra. Vi har onkeligen blivit en riktigt jävla våldtäktsland!


Om författaren

Författare:
William Butt

Om artikeln

Publicerad: 01 feb 2005 00:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: