sourze.se

Säg nej till droger!

Jag tror på fullt allvar att jag inte kommer köra mig i fördärvet.

Det var länge sedan jorden var utforskad och alla myter var döda och alla äventyr hänvisades till miljardprojekt hos NASA.

Den nya tidens äventyr ligger i en plastficka som pulver eller tabletter. Den nya tidens resor är att vara uppe rakt igenom tio nätter.

Ett äventyr är att vara ytspänningen på ett vattenfyllt badkar, att vara jordens nav, att vara mitten på ett hav.

Det är inte farligt att vara en blandmissbrukare, att vara en stukare som jagar den uppfunna bristen på naturlagar, den som inte klagar på smärtor, kramper som hos en gammal kärring.

Det är inte en jakt på lycka, inte en flykt från ansvar. Det handlar om att rycka bort sig från drömmen man har. Efter livet finns himmelriket kvar.

Att släcka en äventyrslusta, att vi springer runt på stan och dampar, de svaga krampar, man kan inte knarka med magiska svampar.

Man kan uppleva tusen stjärnfall på LSD, saker som man kan se, kärlek man kan ge, man kan le, skratta, fatta livets stora mysterier.

Inhalera lustgas, världen blir ett ras, allt blir knas och extas, men man ler för sinnet ger mer!

Opium, morfin, bara en halv mänska pundar heroin. Det är ingen sprutdans, det är saken, man hamnar i trans om man lyckas rida draken.

Hur tror ni det känns att uppleva, veta, lidelsen att minnas, världen är mer än vi vill, men ingen tvingas, så ta en till sil!

Man blir aldrig lyckad Man blir fastklämd, skändad, bestulen. Man når aldrig sitt mål, Svenssonliv, de jävla hamsterhjulen, upphävs inte av alkohol, kärlek, att knulla hundra hål. Är detta allt du tål?

Ta en risk, skit i att vara frisk, våga bada i riktiga synder, se hånet i människor, se förakt, se bristen på takt. De har ingen styrka, lust att leva, vision att dö. De är svin, spottar på tjack och Ketamin, de ser ner på överflöd av dopamin och serotonin.

Men det som samhället dissa kan förlorarna sniffa, flyga på, bli höga som hus, uppleva sitt livs Rus!

De får aldrig se en tjej på E, en hjärna som dräneras på lycka, en medvetande med oförmåga att hyckla ett gudastamp, att åter få damp och se världen på svamp.

Sann syskonskap, ett universum fri från hat. Muskelryckningar, kramper, i stroboskopen är allt danser! Men det är ingen enkel runda, det är inte alls. så vågar du punda, får det vara en till vals?


Om författaren

Författare:
Per Sandström

Om artikeln

Publicerad: 07 nov 2004 21:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: