sourze.se

Nita 5 kvinnor - betala för 3

Tänkte skriva mina synpunkter på hur det ska gå till med mansskatten...

Tänkte hjälpa Gudrun Schyman med sin skattelista. För hon måste ju ha skatt på precis allt..

Hon måste betala en extra skatt. Hon är ju alkoholist o alkoholister kostar ju samhället multum. Skillnaden är att hon är en bidragande faktor, medan en människa med penis måste betala skatt oavsett...

O för de andra, skatt är ju nåt man betalar för nåt man utnyttjar, t.ex bensinskatt. Då pyntar man ju skatt för o använda soppa.. men vadå, ska vi betala skatt för o nita våra fruar? Dom som inte är intresserade då? Ska dom bli tvingade till det? Eller ska män som slår sina kvinnor kunna säga - ah, men jag har ju betalat för att få våldta o misshandla min fru?

O sen ska alla som använder p-piller o kondom betala en extra skatt.. men hallå, dom förhindrar ju billig arbetskraft o de kostar ju samhället pengar.

O nu måste du betala skatt för att du sitter på stolen. Du sliter på den, o de kostar samhället pengar o kassera den.

O nu när du svettades en tår så blev du av med vatten, o då måste du dricka, o vatten kostar oxå!!

nN tycker jag Gudrun Fyman ska gå o lägga sig o sova o lägga ner politiken! för nu har hon då tamefane gått för långt!!

Hon gör så att feministerna, jämställdhetskämparna o vänsterpolitiken i allmänhet får kämpa i motvind.

Det senaste me att män ska betala en extra skatt för att finansiera mäns förtryck mot kvinnor - nåt av de mest dumma jag nånsin hört!!

Vadå, ska vi vita betala skatt för att de svarta förtrycks i afrika? Ska vi tvinga alla invandrare att betala en extra skatt för att dom är överrepresenterade i våldsbrott statistiken?

O var ska vi dra gränsen? Finns ju faktiskt transvestiter. En man som precis opererat sig till kvinna o fortfarande heter Gunnar, vilken skattesats ska han ha? Hur långt måste penisen ha hunnit krympa innan han får betala kvinnoskatten?? Eller hur mycket måste brösten ha minskat hos en kvinna som operareat sig till man?

På det här tycker jag de e riktigt pissigt att sätta ett pris på våldet mot kvinnor.

För övrigt är jag väldigt illa till mods när man tänker på våldtäkten på 12åringen i sollentuna. Då skäms man över o vara man o skulle helst slippa ha den där saken, men man måste ändå tänka lite realistiskt. O man kan inte uttala sig hur som helst, ok att Gudrun Schyman uppenbart är fördomsfull o hela baletten, men måste hon förstöra för dom hon är tänkt att företräda? Dessutom när hon tänkt o starta ett feminist parti, feministerna har tillräckligt jobbigt me allt skäll dom får. o fördomarna mot feminister lär inte minska pga de här direkt.

O ett sista tips! Ska vi inte jämföra kvinnor med bilar när du ändå håller på o ser kvinnor som objekt? Vi sätter igång ett bonus system, likt bilförsäkringen. Håller du din fruobjekt skadefri så får man bonus på skatten. Du får lägre skatt om du förbjuder henne o sminka sig oxå, risken är ju högre att hon skadar sig då. Sen lägre skatt om hon inte har klackskor, u-ringat. Sen kan du ju måla henne oxå me målafärg. Ställ in henne i garaget oxå.

Hur ska vi göra me dom homosexuella då? Dom kommer få betala skatt för att få slå sin fru, fastän dom inte har nån?

O hur ska prissättningen vara? Kommer det finnas paketpris? Kommer staten gå ut med annonser - nita 5 kvinnor - betala för 3! Skaffa abonnemang på www.staten.se

Eller - nita obegränsat med kvinnor för 995:- i månan moms. Beställer du på internet får du 50kr rabatt.


Om författaren

Författare:
Robert Blomqvist

Om artikeln

Publicerad: 25 okt 2004 21:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: