sourze.se
Artikelbild

Inte riktigt vad Portugal hade tänkt sig!

Det var mycket folk i rörelse i min fiskeby idag på eftermiddagen, många flaggor hängde från fönster och balkonger och förväntningarna var stora.

Men... Portugal förlorade mot Grekland.

När jag traskade hem efter matchen satt många fiskegubbar utanför barerna och de brukar normalt vinka till mig och säga "Boa tarde Donna Christina" men idag var det ingen som såg mig. Däremot kan jag tänka mig att barägarna gör en lite större vinst än vanligt för det stod många tomma glas från öl och aguardente, portugisiskt eldvatten.

Alvaro Regueira som i förra artikeln uttalade sig så positivt och som vanligtvis strålar med hela ansiktet, var mycket, mycket tyst och ville inte alls prata med mig. Hans nya stora storbilds-TV kändes kanske lite meningslös.

Jag ringde min gode vän Nuno som bor i Leiria i norra Portugal och som såg matchen live. Han tyckte att Portugal förlorade orättvist och att Grekland inte spelade schysst. Men tycker man inte alltid det om man förlorar? Själv tycker jag inte att Portugal var så vidare schyssta heller men jag överlåter till Stefan Holmqvist att avgöra den saken.

EM är väl inte slut för Portugal än, de får väl ta sig i kragen,

En stor dag i morgon, England - Frankrike och en viktig dag på måndag med Sverige - Bulgarien så för mig och alla andra nationer är inte EM slut.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2004 23:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: