sourze.se

Jag och min Snorre!

Allt är inte alltid vad det vid första anblicken tycks vara...

Det var en vacker dag, en somrig "ligga i hängmattan underbar slappa,läsa bada... bara finnas till dag", en "Nalle Puh, njuta äta honing och vara med sina vänner dag"

OCH...

...enligt de som vet...hahahaha, trendgurusar och andra innemoguler... är det ju precis så man ska leva; utan stress och annat onyttigt, bara vara...

TÄNK...

...en del betalar till och med dyra pengar, går kurser, är på retreat och allt möjligt bara för att upptäcka att man egentligen alltid har det inom sig.

Så det kan vara.

Så nu undrar du väl vad det har med min snorre att göra?
Jo jag ska berätta: jag hade den ju med mig till hängmattan, hahaha, en av alla böckerna i min bokskatt i sommarstugan, en av alla klassikerna, väl värd att uppmärksamma ända in i vår tid, kanske mer aktuell än nånsin!?

Nu när vi människor är så egofixerade, kroppsuppfattningen har flyttats från ögonen som varit själens spegel, till navlar med piercing och silikon eller ej/tuttar och rumpor och... just det ja, tvättbrädor och snorrar hahahaha.

Det var i alla fall då jag upptäckte... just det
min snorre! Snorre med stort S... de Isländska sagornas Super Snorre... Snorres Edda, den har ju allt! Våld som i American psycho eller, a la Tarantino, kärlek, hämnd, intriger, spänning, kultur, historia mm... mmm. Läs den!
Förundras, om du inte redan gjort det!? Kanske du sett filmen: Korpen flyger?

Så nu vet ni... man ska inte alltid gå på det som står med FETA bokstäver i rubriken... eller hur? Vadå? Jo jag går nog på en del sånt fortfarande jag också, men jag hoppas ju varje gång, att den som suttit i andra änden på tangentbordet har haft en vettig tanke, och humor så att texten har med rubriken att göra i alla fall... på något sätt gärna dubbeltydigt, det älskar jag.

Så nu vet du var jag har min Snorre!

Hahahaha.

Det var allt för denna gången. Så till vi hörs, läs mycket
tänk själv, skriv gärna och lev livet!


Om författaren

Författare:
Florence Hofvander

Om artikeln

Publicerad: 30 maj 2004 00:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: