sourze.se

I all min ynklighet

Att erkänna sina brister.

Faktum är att jag inte längre kommer att kunna konkurrera om din uppmärksamhet. Den insikten gör mina känslor smått löjeväckande, till och med för mig själv. Dra du på munnen, du som hört det här förut. Jag bjuder på all min ynklighet, så varsågod och ta för dig!

Hur mycket jag än blundar försvinner inte sanningen. Ingen kan i mina ögon förtjäna det godaste gott, inte heller jag. Det som komma skall slår dock allt, inte ens den i allra högsta grad svartsjukt lagda kan fortsätta propsa på inbillad ensamrätt.

Du har på vägen funnit den livslånga kärleken, kärleken mellan ett barn och dess förälder. Jag kan inte annat än önska dig allt gott. Och oavsett vad som händer så finns jag här, det tror jag att du vet. Låt mig bara få vara mållös ett litet tag till.


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 10 feb 2004 12:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: