sourze.se

Till mamma och pappa

Det skulle kanske vara bra att ni läste det här, eller bra för mej när jag blir gammal, det verkar som om att man glömmer bort!

Lite tips till Mamma, Pappa:


1 Ok, jag kanske inte är precis som ni vill att jag ska vara, men ni kan väl försöka älska mig för den jag är.

2 Ge mig en chans att lära mig av mina egna misstag.

3 Lyssna på vad jag säger, och försök fatta att jag verkligen menar det, förklara inte bort det med att det är bara för att jag är tonåring.

4 Behandla mig inte totalt olika bara för att jag är tjej!

5 Om jag gör nåt fel, klart ni får vara arga, klart ni kan skälla ut mej... men det blir inte bättre av att ni skriker, och gör mitt liv till ett helvete. Låt mig inte lida för nån liten skitsak som hände för ett halvår sen.

6 VÄX UPP! Jag är inte er fiende. Ni behöver inte försöka "tävla" om att hitta på nya sätt att håna mig på...

7 Om jag är sur och arg och bara är på mitt rum hela tiden, är det inte för att jag har börjat knarka heh det brukar oftast handla om er.

8 Om ni tycker att jag är ful i håret så behöver ni inte säga det, för jag bryr mej inte!

Lite till: ju mer ni försöker hålla mig fast hemma, desto mer kommer jag att försöka slita mej ur. Ju mer ni inte gillar mej för den jag är, desto mer kommer jag ta avstånd från er. Jag kommer inte se er som svaga om ni erkänner att jag har rätt ibland, tvärtom, nu ser jag er som två omogna barn som leker vuxna... Jag är tjej? Ja och det är killarna som våldtar tjejerna, isnt it so mother? Varför låter du då han gå ut, och inte jag... vem är faran?

Om ni inte låter mig göra det här, som jag har drömt om så länge, om allt skiter sig, om jag måste leva här... då kommer jag att hata er. Om ni håller mej kvar här, med er så måste det bara vara för att ni vill vara elaka... av HAT.
För inte fan kan ni vilja att jag ska vara lycklig.


Om författaren

Författare:
Jenny Cameltoe

Om artikeln

Publicerad: 23 jan 2004 12:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: