sourze.se

Kristna fundamentalister i Europa

Härmed vill jag belysa par saker i denna artikel som herr Boris Benulic bortsett från när han skrev artiklen under namnet: Islam borde se tusen år bakåt!

Herr Benulic är precis som jag från det forna Jugoslavien. Likaväl som jag så vet Herr Benulic att det inte var ett inbördeskrig under Bosnienkriget likaväl som det inte var i Kroatien och hela den fallna Jugoslaviska Federationen. Under hela kriget i Bosnien medverkade den ortodoxa kyrkan i planeringen av kriget. Aldrig har de tagit avstånd från Karadjics och Mladics hemskheter som begicks i den kristna lärans namn.

Har Herr Benulic glömt vad Påven gjorde med slaverna som inte ville anamma den kristna läran innan ottomanska riket kom. Juh skickade dit armén som skulle lära hedningarna vad den rätta tron är. Jah kristna fundamentalister borde se och skämmas över Spanien och de hemskheter som begicks under övertagandet av Spanien. Över en miljon människor dödades. I Bosnienkriget så är det första gången som en armé sätter in "massvåldtäkter" som HUVUDMÅLET i kriget. Det är första gången som en armé bombar sjukhus och speciellt förlossningsavdelningarna. Första gången sen andra världskriget som en armé upprättar med vetskap från kyrkan KONCENTRATIONSLÄGER FÖR SÅ VÄL KVINNOR, MÄN SOM BARN.

"Den kristna och judiska fundamentalismen är ett begränsat problem i världen i dag - det är den muslimska fundamentalismen som, om den erövrar kontroll över ett land, riskerar att omvandla det till en plats lika tråkig som Statt i Flen, bara så oändligt mycket våldsammare."
Herr Benulic


Om författaren

Författare:
Elvis Memic

Om artikeln

Publicerad: 15 maj 2003 10:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: