sourze.se

Boys and men

Kommer mitt in i en intressant diskussion mellan en pojke och en man.

M: Men du är ju sååå barnslig, det är ingen idé du försöker med dina lekfulla utspel det fungerar inte.

P: Men, men.

M: Du... lilla vän det är jag som talar inte du så tills jag är klar så är du tyst, har du förstått?

P: Ja, jo jag...

M: Tror du någon är intressearad av att höra en pojkes talan, särskilt när det nu handlar om en kvinna, hörde du? K V I N N A! Inte flicka och vill du ha en lekkamrat så föreslår jag ungdomsgården eller något annat lämpligt ställe. Ja men se på dig du är ju så himla omogen.

P: Men jag är kär i hen...

M: Vad sa jag alldeles nyss, käften på dig snorunge. Kär säger du, vad vet du om kärlek? Va? Men så svara då...

P: Jo... jag blir alldeles varm när hon ser på mig och...

M: Men hallååå!!! Blir varm när hon ser på dig, du är ett barn, eller ok en ungdom men du har inte fyllt 18, är inte myndig och därmed bara barnet. Varm säger du, det blir väl du bara du tänker på ett par bröst...

P: Men i hennes ögon finns något varmt, vänligt, det ser ut som hon lyssnar på mi...

M:... hahaha, din lilla kanon går väl av bara hon viftar med sitt hår, nä du lilla vännen hon behöver en karl som vet hur man gör. Inte någon Magnus Uggla pojk som får kasta in handduken efter, i BÄSTA fall, fyra sekunder.

P: Men det är passion...

M: Passion är att kunna älska, ja inte knulla alltså som ni ungdomar säger, utan att kunna älska i timmar. Då är kvinnan nöjd.

P: Är det tiden som avgör, men men jag trodde det var känslor när man... älsk...

M: Hepp hepp hepp... "fyyyra sekunder underbart är kort..." hahahahaha alldeles för kort. Nä du lille vän hon behöver en man, en mogen man som kan lyssna, tillfredsställa henne skrockar lite och försörja henne.

P: Men kärleken då?

M: Jag sa ju det örfilar pojken, lyssna på mig och var inte så jävla uppkäftig.

P: Aj... tår kryper fram ur ögonvrån

M: Men hallååå! Vill du bli en man får du se till att sluta gråta... vet du, jag skall lära dig. Vill du bli en man se på mig, jag kan lyssna på andra, jag vet hur man skall handskas med folk och framför allt kvinnor. Kan lära dig hur du blir en stålman i sängen och hur du håller koll på din kvinna. Ja annars vettu kan hon springa iväg och gripas av sånna pojkfasoner som du håller på med. Flirta, kanske prata med andra män, ja eller framför allt pojkar...

P: Men hon är ju en människa hon måste ju få...

M: örfilar andra kinden K Ä F T E N sa jag ju, måste jag bokstavera. Du får väl för fan hålla käften när JAG talar.

P: gråter ordentligt

M: Se på dig, pojk sagt med avsky i rösten! Hon behöver en man inte en ohängd, barnslig, byxskottspojke som du. Hon behöver någon som mig...

P: hulkandes men kan inte hon få välja själv då?

Vid det här laget har jag sett nog och stoppar mannens knytnäve strax innan den träffar pojkens käke. Jag tar pojken i handen och mannen blir så förvånad över mitt ingripande att han är helt tyst. När jag och pojken har hunnit en bit vänder jag mig om och säger "Jag väljer mannen" och sedan går vi utan att vända oss om och jag är så tacksam för att jag är en kvinna och inte någon man.


Om författaren

Författare:
Magnus Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 17 feb 2003 10:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: