sourze.se

Slipp handla med kärringen

Hur man slipper bli medragen och handla med sin kvinna.

Kvinnor samarbetar alltid. De har olika tjejsammanhang där de utbyter erfarenheter och tips om män. Eftersom alla är med i flera sammanhang så sprider sig olika saker bland flickorna som ringar på vattnet. Man skulle kunna säga i ett förhållande, att varje man kämpar ensam mot hela stimmet.

Men det finns undantag. Far till son. Då jag kom i vuxen ålder passade min far på att berätta en liten anekdot för mig från då han just gift sig med sin andra hustru.

Många män hatar att dras med och handla tillsammans med kvinnor. Män och kvinnor har ett så olika köpbeteende. Min far är en sådan. Då han just gift sig drogs han med och handla. Han kunde ju inte protestera, då man är nygift är det svårt att säga nej. Han gjorde därför som så att då de gick runt i butiken tog han hela tiden varor från hyllorna och lade i kundvagnen med utrop som "det är så gott" och "det kan vi behöva". Resultatet blev en fullständigt bågnande kundvagn då de kom till kassan, Ett annat resultat var att han därefter slapp handla.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 13 nov 2002 16:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: