sourze.se

Kanger is an asshole, I know it!

...and here Im gonna tell you why, ajt!?

Jag har den tveksamma förmånen att känna Kanger från grundskolan och jag vet att han är en feg och omoralisk person. Han brukar kidnappa små hundar på Östermalm och mata dem med klister. Han har mördat 90000000000000000 miljoner människor. När vi lekte fiskdamm snodde han alla de andra barnens godis och åt upp det. Sedan när vi ville ha tillbaka godiset så bajsade han på oss och sa att det var ju samma sak, bara det att det hade förvandlats till bajs nu. Det verkar vara ett beteendemönster som upprepar sig. Vissa lär sig aldrig. Suck. Dessutom ringer han aldrig till sin mamma.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2002 11:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: