sourze.se

Saddams fan club

Den som spar han har, heter det. Och slösar man då är man god nog att acceptera när allt är slut, och att man kanske inte får mer än man från början tilldelades.

Att världen ska vara så jävla urspårad. Ett krig mot Irak kommer nästan enbart drabba det irakiska folket, vi vet ju sen tidigare hur jävla bra USA är på att hitta den de söker.

Det är liksom inget snack om saken, vi ska inte ha nåt jävla KRIG! Iallafall inte på USA:s sätt, då får någon renhårig jävel som kan sköta krig snyggt det vill säga förstöra så lite som möjligt gå in. Om man nu måste kriga för att avsätta Saddam.

Det finns inga bevis för några kärnvapen, det finns inga bevis för en förmåga, eller ens en vilja, att attackera USA. Tvärtom dementeras detta i en nyligen utgiven brittisk rapport. Där hävdas även att Iraks krigskapacitet är väldigt liten. Man KAN helt enkelt inte kriga. Därför behövs inget jävla krig. Om USA har problem för att de behöver mer olja till sina friskt energislösande invånare är det deras problem, som de får lösa bäst själv. De ska inte tvinga Saddam, eller Iraks folk för den delen, att lida för deras klantighet.

USA:s anledning - att man inte släpper in vapenkontrollanter från FN - är ganska förståelig. Förra gången släppte Saddam in dom, på villkor att de inte var amerikanska spioner. Senare, medan de fortfarande befann sig i landet, avslöjandes att dessa män var i kontakt med CIA, varefter FN återkallade dem. De blev INTE utsparkade, men likväl kan man förstå om Saddam blev lite purken och misstänksam mot FN:s kontrollanter. Det skulle vem som helst bli efter en sådan episod.

Återigen: det finns ingen legitim anledning att kriga mot Irak. Det enda USA har att komma med i frågan är tomt skitsnack. Plus att om man i FN får igenom att man ska kriga mot Irak för att de brutit mot FN-resolutioner, då kan man börja snacka konflikt. Vad tror ni arabländerna säger om detta? Irak har brutit mot 17 sådana resolutioner, Israel har rockat till det ordentligt och brutit mot drygt 70. Någon amerikansk kommentar? Nej. Dödstyst.

USA har många gånger använt sig av sin vetorätt mot resolutioner som rört Israel-Palestinarelaterade frågor. Vågar man nu säga ifrån mot att Israel håller på och rensar som de gör? Eller är man en rövslickande idiot? Det är bara att vänta och se.

Varför ska det sargade irakiska folket behöva uthärda ännu ett krig, bara för att USA behöver olja, va?!
Svara på den du!


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 29 sep 2002 12:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: