sourze.se

Publicera aldrig en artikel på fyllan

Angående den sämsta av mina sourzeartiklar, vilket, enligt vissa, förmodligen inte vill säga lite.

I lördags lyssnade jag av mitt mobilsvar. En dov röst. "Vad fan är det här! Publicera aldrig en artikel på fyllan. Kan man ta bort det på något sätt?" Rösten var Ingmar Rentzhogs.

Kvällen innan hade jag haft några kompisar över på middag. Vi drack vin och stekte kött. Blev lite fulla. Alla tyckte att Ingmar var cool för att han var på väg att vinna på sourze för andra gången i rad. Och på något sätt så publicerade jag och Ingmar med gemensamma krafter i mitt namn dock en artikel utan ingress, bestående av en enda rad. Artikeln var titulerad "Ingmar Rentzhog!" Det är en mycket dålig och onödig artikel. Jag vet inte riktigt vad vi ville få fram med den, faktiskt. Vi var fulla, vilket är en klen ursäkt. Vi hade roligt när vi gjorde det, vilket är en ännu sämre ursäkt. Det är faktiskt ingen ursäkt alls.

En sak är i alla fall säker. Det finns många saker man inte borde göra på fyllan. Det mesta är saker man inte borde göra nykter heller. Att publicera en artikel på sourze passar in i den förra kategorin, dock inte i den senare.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 23 sep 2002 12:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: