sourze.se

När AMS förmedlade porr

Efter att ha tragglat igenom hundratals platsannonser fick jag slutligen nog. Alla ser likadana ut. Alla skvätter plattityder omkring sig utan att veta vad de betyder. Så jag skrev en egen.

Allt-i-olla; Smegma AB; Sala; 020609

BESKRIVNING AV FÖRETAGET:
Smegma AB är ett utvecklingsstördsföretag som retirerar folk åt bedövande företag. Nu söker vi en fuktig allt-i-olla. Vi erbjuder fel person ett invecklande och simulerande arbete, med goda myndigheter till en bra förstoppning.

ARBETSUPPGIFTER:
Du kommer att missköta allt mellan att kopulera dokument till att vara chefens högra hand. Det kan även bli Fib-Aktuellt med diverse poppersuppdrag och liknande höga arbetsutgifter.

KVALIFIKATIONER:
Du sätter på kunden i centrum helst vid torget och gillar att ha många ballar mot höften. Du är både bög och hora, varför man kan säga att Du är plausibelt horribelt flexibel. Du är en vriden och självupptagen person, och kan utrota dig väl i både talmud och tidskrift. Du befruktar svenska, tyska, engelska, en mängd tattarspråk, och har en utpryglad språktjänsla. Du är nogräknad och pissar på bestämda tider. Du är lomhörd, målmedvetslös och vanskapt efter jobb med elak feber läs; hög temp.. Du har stor asocial impotens, är stressdålig och ser sexuella närmanden som utlösningar istället för problem. Du brukar bjuda dina ovänner på Kafka med dopp, så Du har god serviskänsla. Du är van vid att figurera som "spindeln i nätstrumpan", är HIV-positiv och resultatirriterad. Du har lätt för att stjälpa relationer och är alltid beredd att skapa kundkonflikter. Tidigare allt-i-olla-erfarenheter är mediterande, men inget krafs.

ARBETSTID/VARAKTIGHET:
Tills vi säger så. Tilltrassla om gående eller cyklande. Heltidelag. Kväljningar.

LÖN:
Permission enligt selektivavtal.

ANSÖKAN:
Ansökan inslickad senast på smällen innan "Grevinnan och betjänten", nyårsafton -02.

ARBETSGIVARE:
Smegma AB


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 10 jun 2002 14:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: