sourze.se

Bota din huvudvärk och din övervikt

Första delen i min egen personliga granskning av vad Tabloidpressen har att erbjuda.

Gör som Kronér, svälj "Ploppen". Enligt Expressen finns en skena att stoppa i munnen och vips är huvudvärken borta. Det är bara att fråga en tandläkare som jobbar i Europa.

I Aftonbladet skrivs om ett gammalt beprövat viktminskningsmedel. Börja gå på pulver. Jo, jag trodde också att de först menade heroin, men så otroligt var det inte. Deras nyhet bestod av att dra upp de gamla bantningspulverna, som man i en speciell mixer kan blanda ut till choklad eller vaniljdrycker. Inte mättar de men de är rätt feta till drinkmixer eller liknande Inte drycken utan mixern. Drycken har jag prövat i början på 80-talet jo Aftonbladet ska visst vara en nyhetstidning och den är inte god till Absolut citron. Eftersom jag inte tyckte om att ständigt vara hungrig spolade jag till slut ner pulvret i toaletten ungefär som bovar gör i filmer när knarkpolisen kommer.

Nä, bästa bantningsmetoden är nog att köpa den där bettskenan, se på Kronér hur smal han blivit, och ha i den hela dagen istället för att gå på pulver.

Till slut, vet ni att Expressen i sin tidning kopplat AIK till en före detta Nazistledare? Han har sålt deras Nackaöl. Nu väntar vi bara på när Expressen ska avslöja alla skumma personer som sålt bland annat Nokiatelefoner och Pampersblöjor.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 06 apr 2002 19:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: