sourze.se

Det är fight på Sourze!!!

Alla är galna på det här stället. Kanske skulle man ta bort alla här och bespara samhället all skit som publiceras på sidan.

Sourze är ett tillhåll för rövare och banditer som älskar att hata varandra. Jag är inte bättre själv, jag är nog en av dem som står på barrikaderna och svingar vapnet hårdast. Efter mig kommer Somos, Priftis, Abbou, Lundahl och Hankins och spyr ut sin galla över alla som råkar gå förbi. Vi har ingenting för oss. Vi har inget liv så vi skriver på Sourze istället.

Redaktionen borde skärpa sig och slänga ut idioter som oss. Det enda vi gör är att klanka ner på allt och varandra. Det ena påhoppet efter det andra, glåpord och dissar i kommentarfälten, hatiska mail och idiotförklarande av varandra i de flesta sammanhang.

Vi borde skjutas för att bespara samhället dessa våndor. Varför ska vi hålla på och skriva en massa skitsnack? Varför kan vi inte bara vara sams istället? Varför kan vi inte lägga av och köpa ett radhus, gänga fram två barn, köpa en golden retriever och lägga första handpenningen på en Volvo?

Därför!!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 19 dec 2001 09:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: