sourze.se

240 kronor för min urin

Det finns en verklighet bakom allt. Den verkligheten heter...

Tack för att jag gick ur sängen imorse, det var en bra idé.

I N T E

Karolinska sjukhuset suger enorma mängder sperma. För er mindre belästa kan jag upplysa er på uttryckets egentliga mening: det betyder ungefär "dum dum dum, dom är dum dum".

Nu var det så att jag strövade omedvetandes omkring längs med Stockholms gator när plötsligt! Mitt innanmäte brann, kaktusarna parerade runt runt i magen! Aaaaaj! The pain! På grund av en VISS HOSTMEDICIN hade magen i extremt upproriskt tillstånd börjat att dundra omkring som den värsta ångvälten!

Jag slängde min ömma kropp på närmaste blå buss.

Med en 90 gradersvinklad rygg staplade jag in på akuten för att stöna i ansiktet på receptionisten: "Aaaj". "Betala här och sitt och vänta där", sa hon. "Aaaj", sa jag.

Så fick jag mitt tillhåll, ett råtthjul där jag kunde springa runt och klaga. Efter en tid började mitt medvetande sakta krypa tillbaka och blicken blev klar igen. Då fick jag kissa i en mugg.

240 kronor fick jag betala för att kissa i en mugg. Det var det inte värt. Sen kom en sköterska och sa att jag kunde gå hem. Jaha, tack då för i helvete.

Ute öste regnet ner. På bussen fick jag en kräkhostattack och var tvungen att gå av.

Behållning: Jag mötte Joakim Berg vid St Eriksplan. Tyvärr hade min förmåga att tala blåst bort med alla spermier på Karolinska. Life goes on.


Om författaren

Författare:
Lina-Maria Larsson

Om artikeln

Publicerad: 13 dec 2001 16:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: