sourze.se

Sex, Sourze och kapitalism

Sourze är en fantastisk plats. Kapitalismens krona! Vi blir alla utnyttjade och vi gillar det.

För en liten summa pengar kan folk nå ut till tusentals människor med sitt budskap. Utan det av kapitalismen framavlade internet och uppenbara vinstintressen vore Sourze en omöjlighet.

Regeringen vill spendera miljoner på att upprätta demokratiska forum, men här är ett företag som skapat ett föredömligt forum och tjänar dessutom pengar på det. Man får kalla kårar. Kapitalismen är underbar!

En sak ni kanske inte visste är att Sourze egentligen är onda! Tänk vad fruktansvärt, inte bara att de utnyttjar unga som vill göra sig hörda, de tar betalt av de för att låta de göra det. Det är både du som gör jobbet och betalar för det. Kan det bli hemskare? Kan det bli mer fantastiskt? Alla statliga miljoner i världen hade inte kunnat frambringa en liknande tjänst. Kapitalism och demokrati i harmonisk samklang.

Vore det inte bättre av Sourze att låta alla göra sig hörda utan att behöva betala? NEJ NEJ NEJ! Det vore fruktansvärt! Skulle Sourze få för sig det så gräver de sin egen grav. Hela tjänsten finanseras och utvecklas av att folk betalar. Sourze våga inte sluta ta betalt, plöj ner intäkterna i verksamheten och gör den ännu bättre istället! Låt mig skriva, låt mig betala, utnyttja mig!

Och tänkt vilken konkurrens. Helt annorlunda mot de mesiga ledarna på landets stora tidningar. Här försöker folk överträffa varandra i att vara nytänkande och våga sticka fram nacken. Ingen DN-skribent skulle klara sig i Sourze stenhårda konkurrens. Här är alla medel tilllåtna. Och sex verkar vara det vinnande konceptet. Allt som oftast lockar skribenterna med sex-anspelningar i sina titlar, och det är oftast dessa som får flest läsare. Så en uppmaning till landets tidningar: Mer sex i rubrikerna! Mer kapitalism åt folket!


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 03 sep 2001 09:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: