sourze.se

Inge mera måååååååål!

Marcoolio i all ära... men tar det aldrig slut?

Har ni sett Marcoolios video till Mera mål? Mmmmm... kunde just tänka mig det. Visst är den ganska rolig? Det tycker i allafall jag. Att även Arne Hägerfors hänger med i den tycker jag bara är ännu roligare.

En annan fråga jag vill ställa är, har du barn? I så fall vet du kanske vad man genomlider med denna låt... Nu är det så att barnen jag har är egentligen inte mina, men det gör inget. Jag älskar dom jättemycket ändå. Två helt underbara grabbar som skiner som solen på den hetaste sommardag. Jag och min sambo har dom hos oss on-sö varannan vecka.

Det är bara det att om dom blir utråkade, har inget att göra... då kommer denna låt fram... och det går runt runt resten av dygnet om de inte hittar något annat roligare att göra. MAN BLIR JU HELT GAAALEN!

Mamman till barnen köpte först Mera mål-singeln då låten var ny. Men hon upptäckte snabbt att detta var inget man ville ha hemma. Varenda liten kotte på gatan gapade "Vi vill ha mål mål mål, mera mål...". Hon beslöt att ge singeln till fritidset. Dom tackade så mycket och verkade helt nöjda över den.

Det var barnens mamma också, eftersom hon nu slapp höra denna låt hemma. Veckan efter, när hon skulle hämta ungarna på fritids, så fick hon tillbaka singeln. Vi vill inte ha den här... ta tillbaka den eller släng den. Gör vad du vill med den sade personalen till henne... He he he he.

Nu, över ett år efter denna heta hit, så skrålas den fortfarande på gatorna. Och allra helst i bilen när vi skall åka till landet.

GRATTIS, måste jag ju säga till Marcoolio, du har skapat den eviga hitlåten! Men jag tror att de flesta föräldrar känner igen yrslen och illamåendet som man får när man hör denna låt hemma. Man vet då att denna låt kommer INTE bara att spelas EN gång... den kommer att spelas for ever, and ever, and ever, and ever, and ever, and ever, and ever, and ever.


Om författaren

Författare:
Nettan Holmström

Om artikeln

Publicerad: 13 jul 2001 12:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: