sourze.se

Ibland är det bra om det är svart

Om vad som är nödvändigt och inte.

Man hör kvinnor diskutera de nya svarta trosskydden. "VARFÖR ska de vara svarta?! Vi har ju klarat oss hittills."

Vi klarade oss utan el, utan hjulet och utan mobil. Nu är det en nödvändighet för att man ska bli nådd inom arbetet eller när man ska ses och är försenad.

Vi gör våra behov.

Precis som förebilderna ser annorlunda ut idag än för tre år sen, ändras våra behov ständigt. Personligen tycker jag att det är en bra idé. Det är snyggt med svart. Och bara för att det finns i butiken är man inte tvungen att köpa något. Om man inte tycker om paprika är man inte tvungen att äta det, men man kan inte styra över andra.

Som när vi skulle få fler kanaler på vår gata. Då bodde det en massa gamla människor här. Det enda de behövde göra var att kryssa för att: "Javisst kan vi få tillgång till fler kanaler här", men sen ändå fortsätta med SVT och TV4. Men nej. De tänkte bara på att de inte behövde det, och så kryssade de Nej. Vilket gjorde att vi barnfamiljer inte fick ta del av erbjudandet. Det är samma logik som att tvinga affären att sluta sälja skumbananer, eftersom JAG inte tål det.

Nej, upp till kamp, trosskyddsföräljare! Börja sälja trosskydd i till styckepris, rosa, blå och gröna!


Om författaren

Författare:
Camilla Holst

Om artikeln

Publicerad: 22 jun 2001 22:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: