sourze.se

Varför godkänns barnindoktrinering?

Efter att ha läst Aftonbladet den 18 maj känner jag mig manad att själv skriva. I artikeln "Kvinna" skrivs det om hur statsmakten i form av Margareta Winberg finansierar feministiska organisationer.

Detta hade dock inte berört mig eller väckt så mycket avsky om det hade varit de vanliga grupperingarna med vuxna individer men den här gången gäller det barn; nioåringar för att vara exakt.

Barn är barn och så skall de förbli till dess de uppnår myndig ålder och då kan de utan yttre påverkan välja sin egen ståndpunkt. Man bör också komma ihåg att om en lärare försöker influera elever med sina privata värderingar kommer denne att förlora sin anställning. Men uppenbarligen kan en "folkvald" minister utföra indoktrinering helt fritt med hjälp av skattepengar.

Det finns otaliga exempel på barnindoktrinering i det forna Sovjetunionen, Hitlerjugend i det nationalsocialistiska Tyskland, i Folkrepubliken Kina och i det kommunistiska Nordkorea. Nordkorea som för övrigt är känt som svältens och terrorns land.

I nyss nämnda land tar man barnen från deras föräldrar vid två månaders ålder till speciella spädbarnshem och sedan till daghem för äldre när tiden är inne. Vid åtta års ålder börjar skolan som är styrd av kadaverdisciplin och vilar på tre grundpelare; Uppfostran i Kim Il-Sungs revolutionära anda, uppfostran till att hata USA-imperialismen och slutligen uppfostran till att inse socialismens överlägsna natur.

Allt detta kanske känns lite väl mycket och man kanske ställer sig frågan vad detta har med Sverige att göra? Svaret är: ganska mycket. Centraliserad barnomsorg, tvivelaktig objektivitet i skolböckerna och nu stöd till grupper för att få nioåriga flickor att bli feminister. Allt detta med socialdemokratiska arbetarpartiet vid makten.

Men en sak går stick-i-stäv med SAP:s mål och det är att flickorna tycker att det är lugnare utan pojkarna och det är ett bevis för att det system som fanns tidigare med åtskilda klasser fungerade bättre medan sammanslagningen var tänkt som ett steg mot den så kallade jämställdheten.

En annan sak är att det endast satsas pengar på just flickor medan pojkar eller man kanske skall säga män, målas ut som latenta, våldsbenägna våldtäktsmän och kvinnomisshandlare. I allt det här verkar det som om samhället glömmer att de som just nu toppar självmordstatistiken är just pojkar och unga män.

Men att tro att samhället skall hjälpa dessa är nog att hoppas på för mycket när dessa kan vara potentiala våldtäktsmän och kvinnomisshandlare!

Det en gång så demokratiska Sverige börjar allt mer att likna en diktatur där avvikare eller individer med andra åsikter inte tillåts eller förföljs. Tydliga exempel på att Sverige har börjat vrida sig mot centraliserad diktatur är den bisarra uthängningen av 155 nationalsocialister.

Det mest bisarra i det hela är dock att vår regering, som säger sig värna om individens frihet, inte tillåter kameraövervakning vid bensinstationer för att förhindra smitningar vid tankning men inte finner något konstigt i att hänga ut 155 individer för allmän bespottning.

Till allt detta bör sägas att Aftonbladet dagen efter uppmanade sina läsare att inte angripa eller på andra sätt antasta uthängda individer. Dessa individer, hur osmakliga deras åsikter än är, har enligt lag rätt till sina åsikter och att respektera dessa är faktiskt att respektera demokratin där man har rätt att tycka annorlunda.

Att sedan säga att dessa hotar demokratin är nästintill skrattretande, då man med enkel matematik kan säga att om det finns en hundradels procent av befolkningen i detta land så blir slutsumman 90 000. Nittiotusen oorganiserade nationalsocialister hotar demokratin.

De varierande grupperingarna får inte ens en procent av rösterna vid de allmänna, hemliga val som äger rum vart fjärde år i Sverige. Det var heller inte Nationalsocialisterna som beslutade om tvångssterilseringarna som socilaingenjörerna Myrdal hett vurmade för. Nej, tvärtom var det SAP, just det, "landfadern" Per-Albin Hansson. 60 000 ansågs avvikande och så kallat "sinnesslöa" och blev där efter steriliserade och kan på så sätt sägas ha blivit mördade.

Ni kanske funderar just nu vad allt detta har att göra med det jag började med?

Jo, det enklaste sättet är att läsa varje socialists "bibel": "Det kommunistiska manifestet".

Proleteriatets diktatur, med alla hemskheter som det innebär, har idag byggt en otroligt stark maktbas i Sverige med skatteterror och bidragsförtryck. Man kan mycket väl säga att för varje dag som går gräver sig svensken sig närmare helvetet och en dag kommer hon att finna att hon står mitt i det fruktansvärda lidandet, ty socialism är inget annat än lidande!

Frihet ligger i självbestämmande och det är en bristvara i detta land!


Om författaren

Författare:
Oscar Hannestad

Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2001 13:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: