sourze.se

Är bara killar oroade för bilprovningen?

Jag är lika orolig varje gång jag besiktigar min bil trots att jag är tjej och görs det en undersökning om vilka som bryr sej mest om sin bil beroende på kön då får jag ett anfall.

Hallå bilprovningen!

Läser ert svar i dag på sourze,

Klipper ut lite ur texten:

Patric Roman:
- Hej, hej. Ja, jag är själv alltid nervös. Tror det har med att det är så känslomässigt med bilar. De flesta hyser väldigt starka känslor för sina bilar.

- Det kan vara könsrelaterat också. Kanske är det extra svårt för killar?

Sourze:
- Har ni några undersökningar som visar på det?

Patric Roman:
- Nej. Kanske ingen dum idé.

Könsrelaterat? Nu är vi inne på debatten om jämlikhet/feminism, är det bara killar som besiktigar sina bilar? Är det bara killar som har bilar? Eller är det bara killarna som bryr sej om ifall bilen går igenom bilbesiktningen?

Oooh nej gick min bil inte igenom, men det gör inget för jag har bakat hela dagen och är så nöjd ändå ! Torkar händerna på förklädet och slår ihop med händerna framför mej...

Jag är lika orolig varje gång jag besiktigar min bil trots att jag är tjej och görs det en undersökning om vilka som bryr sej mest om sin bil beroende på kön då får jag ett anfall. Hoppas det var på skoj det som sades.

Jag känner alltid oro när jag besiktigar min bil, tänk om besiktningsmannen inte gillar mej eller mitt bilmärke ?
Vet att det inte ska spela in, men det är värre än att gå till både tandläkaren och gynekologen och jag drar ut på det in i det längsta.

Tala väl om min bil och slå inte på den för då blir jag upprörd, och inga feta finger avtryck pĺ mina rutor, använd dörrhandtaget när du stänger dörren efter avslutad provtur. Skojar...tror jag.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 19 maj 2001 19:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: