sourze.se
Artikelbild

Så fixar du strandkroppen

Oavsett om du vill rasa i vikt och se din kropp förvandlas helt till det bättre, eller bara trimma till formerna lite extra inför strandsäsongen, kan Raspberry Ketone Lean Liquid hjälpa dig uppnå det resultat du vill ha.

Sommaren närmar sig, och med den allt annat som hör till; ljusa dagar fyllda av bad, sol, aktiviteter, sociala tillställningar och utflykter. Vi visar upp oss i tunna, svala kläder, och aldrig känns det väl så viktigt som nu att trivas med kroppen under de avslöjande sommarplaggen.

Alla som har försökt komma i form och få den där snygga strandkroppen, vet att det tråkigt nog! inte finns några hemliga mirakelmedel som gör dig smal samtidigt som du sitter hemma i soffan och äter chips. Marknaden svämmar över av bluffpiller som utlovas ge fantastiska resultat utan någon vidare ansträngning än att bara svälja ner dem. Den som väljer att tro på reklamen slutar oftast med besvikelse, en tom plånbok och en våg som visar på samma vikt som förut.

De goda nyheterna är att för den som bestämmer sig för att göra aktiva livsstilsförändringar, finns hjälpmedel som kan vara en god skjuts på vägen, och skynda på resultaten. Det är svårt att inte bli motiverad att forsätta med sina sunda vanor, när de återspeglas på vågen och kläderna i snabb takt blir rymligare. Raspberry Ketone Lean Liquid hjälper dig helt enkelt att gå ner i vikt. Läs vidare för att få veta hur det går till.


Vad är Raspberry Ketone Lean Liquid?

Raspberry Ketone Lean Liquid, som på kort tid har gjort succé både i USA och Sverige, är ett flytande extrakt av naturliga ingredienser som alla är kända för sina hälsobringande egenskaper. Huvudingrediensen är, som namnet antyder, hallonketoner. Dessa har en mängd fördelar som gör dem populära att använda för viktminskning. Ökad förbränning, mer energi, dämpad hunger och underlättande för att bli av med kroppsfettet - allt detta på samma gång skapar förstås en mycket gynnsam effekt för den som strävar efter en sundare livsstil och lättare vikt.

Många kunder hör av sig och är oroliga eftersom de har hört att konkurrerande produkter tillverkas i Kina, och är overksamma eller rent av farliga för hälsan. Vi kan lugna dem med att Raspberry Ketone Lean Liquid är en produkt av högsta kvalitet som tillverkas i USA, där trygghetskraven är höga.

Värt att veta om Raspberry Ketone Lean Liquid är att du skulle behöva äta över 40 ! kilo hallon för att få i dig samma mängd hallonketoner, som av extraktet.


Vad säger experterna?

Hallonketoner som viktminskningsmedel hyllas av exempelvis den amerikanska läkaren och TV-profilen Dr. Oz och viktminskningsexperten Lisa Lynn, som kallar extraktet "fettförbrännare på flaska". Dr. Oz lyfter speciellt fram hallonketonernas förmåga att få kroppen att rent metaboliskt fungera som om den vore smal, och att både hunger och förbränning regleras efter detta, så att viktminskning blir ett självklart och naturligt resultat. Han understryker att livstilssförändringar är ett måste i viktminskningen, men att hallonketonerna kan bli ett värdefullt komplement på vägen.


Hur kan jag använda Raspberry Ketone Lean Liquid i min viktminskning?

GI och LCHF har länge varit populära metoder för viktminskning och sundare livsstil hos oss svenskar. På senare tid har flera stora tidningar och bloggar uppmärksammat den nya trenden 5/2, "varannandagsfasta" eller "periodisk fasta", som ger många människor goda resultat. Genom att tillåta sig att äta som vanligt i perioder varvat med kortare perioder av fasta, ökar ämnesomsättningen - med viktminskning som effekt.

Hur hänger detta ihop med Raspberry Ketone Lean Liquid? Jo, när du går på hård diet, det vill säga fastar, utsöndrar kroppen själv ketoner, och det är dessa som signalerar åt kroppen att det är dags att börja förbränna fettreserverna som bränsle. Genom att inta hallonketoner via Raspberry Ketone Lean Liquid, uppnår du just denna effekt. Kroppen tar emot ketonernas signaler och ökar fettförbränningen, och gör alltså fastan ännu mer effektiv. Raspberry Ketone Lean Liquid är det perfekta komplementet till viktminskning genom fasta, och hjälper dig på traven så att du snabbare uppnår framgång när kilona börjar försvinna.

Oavsett om du vill rasa i vikt och se din kropp förvandlas helt till det bättre, eller bara trimma till formerna lite extra inför strandsäsongen, kan Raspberry Ketone Lean Liquid hjälpa dig uppnå det resultat du vill ha. Tränad.se bjuder de 400 första Sourzeläsarna på hela 50 rabatt. Använd koden sourze13tränad.se för att ta del av ditt erbjudande.


Om författaren

Författare:
Tränad .se

Om artikeln

Publicerad: 13 maj 2013 14:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: