sourze.se
Artikelbild

Sourze förbättrar sexlivet!

På något sätt kändes det som om jag var indragen i en stor mörkläggning. Jag fick till och med själv smussla, för att inte min fru skulle undra varför jag skickar omkring manslemmar till okända kvinnor.

Ibland händer det att någon tar kontakt med mig via min mail som finns på Sourze, och just den här gången var det verkligen roligt.

Det kom ett mail från en tjej som helt enkelt verkade ha tråkigt och ville snacka lite om allt mellan himmel och jord. Jag är ju sådan att min nyfikenhet får mig att svara på alla mail jag får, då jag verkligen tycker att alla människor är intressanta på något sätt.

Ibland kan man märka att personen så småningom riktar in sig på den fråga de faktiskt velat ställa från början och då trillar poletten ner. Man inser att de hela tiden har velat ställa den här frågan, och så kommer den till slut.

Den här tjejen bodde inte i Skåne, men hennes kille jobbade här nere och hon var oftast ensam under veckan. Ibland kunde han jobba över helgen och då blev hon ensam hela två veckor i stöten. Hon hade helt klart tråkigt, och efter att vi pratat om allt möjligt så sa hon plötsligt en dag att hon hade börjat fundera på att vara otrogen, men hon trodde inte att hon kunde leva med det efteråt, och så undrade hon vad jag tyckte.

Jag sa att med alla sexhjälpmedel som finns idag kan man väl i alla fall försöka att göra det skönt för sig själv, speciellt om man som hon var ensam i långa perioder. Det lustiga var att den här tjejen tyckte att onani var så hemskt att ens tänka på, att det kändes mindre syndigt med otrohet. Helt otroligt hur olika människor kan tänka.

Efter många mail och stor övertalning fick jag henne att inse att det man gör på egen hand är väldigt mycket mer förlåtligt än att vara med någon annan. Det var många om och men innan hon vågade sig på att ens tänka sig tanken, och hon var helt övertygad om att de på Posten skulle veta vad som fanns i paketet om hon skulle beställa ett hjälpmedel... Till slut ebjöd jag mig helt enkelt att inhandla det hon behövde och posta till henne. På en måndag måste det ske, så att inte paketet kom i slutet av veckan, om hennes kille skulle komma hem tidigare.

På något sätt kändes det lite som om jag var indragen i en stor mörkläggning, och det växte nästan till CIA-klass innan det var över. Jag fick till och med själv smussla med alltsammans, för att inte min fru skulle undra varför jag skickar omkring manslemmar till okända kvinnor.

Smusslat och klart, och jag hörde inte av henne på några veckor. Allt verkade lugnt tills det en dag droppade in ett mail från den ensamma tjejen. Hon berättade att det var helt fantastiskt och att allt hade varit underbart - tills det att hennes kille hade stått i sovrummet med leksaken i handen när hon kom in och skulle lägga sig. Hon sa "där stod han med den påslagen, och jag vet inte vad jag tänkte men jag blev så rädd och skamsen att jag sprang ner i strumplästen tre trappor och väl ute på gården tänkte jag, vart fan är jag på väg?"

Efter en stunds frysande och en miljon tankar som for genom huvudet, vågade hon sig upp igen och hela historien slutade med att allt var bra nu - och de var ofta tillsammans alla tre!

Tänka sig, hur Sourze kan förändra liv.

Nu vill vi faktiskt ha vår här i Skåne så att vi kan börja fiska och sola och sitta vid ån med kaffe och kakor och hoppas att man inte får napp så man slipper resa sig. Jag ska nog fan ge tusan i att agna i sommar, så man kan vila sig rejält.

Fredag, fredag och fredag, nu har jag sagt det tre gånger för så skönt är det. Jag slutar klockan 16.30 och sedan jäklar åker bermudashortsen på och där stannar de på till måndag morgon, för här är en som ska njuta i fulla drag av att göra just INGENTING.

Så vida inte högsta chefen har andra önskemål. Undrar vad som hände med det man tänkte när man var liten: "När jag blir stor ska jag bestämma." Nåja, mycket bestämmer hon, men fredag det blir det vad hon än vill, gött.

Ha en underbar helg alla Sourzare, och tänk nu på att det inte är säkert att alla tjejer som verkar nere eller otillfreds skulle behöva en dildo, och kanske inte heller skulle gilla frågan. Bara en varning!


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 05 apr 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: