sourze.se

innan allt är slut

trött

In i det meningslösa det tungrodda , dom sa at ha n skrev som ett barn men var ändå en legend bland oss som var blinda och döva .Jag har fått svaret på vad som är rätt men är ändå osäker när himlen närma sig .Jag vill säga något så här på slutet ,jag vill vara den jag är . Men det ä något som står i vägen , ja önskade att du skulle komma ut ur dimmorna och lyfta mig från det här som jag gör sömngångar aktiv i försiktiga steg .Men jag vet att om jag säger någon nu , som kommer tiden att stanna , det som var det som sken som vackra kommer sprängas i et sken av hat .Jag vill inte gå , men jag kommer aldrig att förstå , den där känsla av liv.


Om författaren

Författare:
Mikael Vasara

Om artikeln

Publicerad: 04 feb 2013 10:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: