sourze.se
Artikelbild

Förverkliga dina drömmar

Varje ny dag är en ny möjlighet att bejaka de drömmar du haft under natten.

Einstein konstaterade en gång: "Ingenting händer förrän någonting rör sig." Boken "Be och du ska få", som blev årets julklappsbok, vet jag kommer bekräfta mina insikter om att be på rätt sätt, för att tillsammans med rätt interaktion skapa det liv jag alltid önskat mig leva.

Det är min fulla tro, som förordet beskriver, att vi alla uppkom i den högsta och snabbaste energin som kallas källenergi. Det var i den vibrationen vi och alla andra samt allting annat uppstod.

Sedan flyttade vi ut i världen av ting, sinnen och egon. Det var när vi lämnade denna källenergi som vi lade oss till med hela vår värld av problem, sjukdomar, knapphet och fruktan.

Vi kommer från en källa av kärlek och välbefinnande. När vi är inställda på fridens och kärlekens energi får vi åter kraften att uppfylla våra önskningar, frammana välbefinnande och locka överflöd till ställen där det förut rådde knapphet, samt få tillgång till gudomlig vägledning i form av rätt personer och exakt rätt omständigheter.

"När vi förändrar vårt sätt att se på saker och ting, förändras sakerna man ser på."

Nu ser jag en film som heter "Livsverket" med Kevin Kline, en gripande historia om en man som döende i cancer bygger ett hus tillsammans med sin son.

Jag vet inte hur du tänker förverkliga dina drömmar. Kanske ber du om ett bättre liv eller så gör du något åt det du alltid kan förändra, och vad det är, är det egentligen bara du själv som vet svaret på.

Jag har en stark tro på att det liv jag påbörjat för mig, mina barn som fötts till världen och mina nära och kära, där kärleken besegrar allt, ska föra oss alla till till våra drömmars mål.

Jag sålde min pappas hus, det han byggt med egna händer, och det och mycket annat ångrar jag idag för han ville verkligen att jag skulle bo där som vuxen.

En sak jag aldrig kommer att ångra är att från denna stund tro på min egen inre kraft och styrka för att skriva boken om "Sanningen" till mina barn, som idag kanske har svårt att förstå meningen med mitt liv. Varför jag gjort mina misstag, en del om och om igen innan jag till slut kände mig som i en återvändsgränd där min godtrogenhet skulle få ge vika, och mitt hjärtas röst få tala fritt för att visa de klentrogna att jag nu är klar med svek, hyckleri, lögner som vi väl alla upplevt vara ett hinder för vår lycka.

Det jag nu vill önska er alla är det jag alltid levt för; att skapa omkring mig, och det är att ni ska känna äkta glädje och kärlek i hjärtat. En bok av Kay Pollak har spelat en betydande roll för mig. Den heter "Att välja Glädje" och är den förlösande kraften jag oftast använder som livsinspiratör, oavsett vem det gäller eller vad för livsbekymmer som ska lösas upp.

Jag fick aldrig möjlighet att få säga tack för livet och prata ut ordentligt med mina föräldrar innan de lämnade mig ensam på jorden, så kanske är det så att just den känslan ligger till grund för att jag idag önskar visa hur viktig sanningen, ärligheten och kärlekens röst är för oss alla.

Varje ny dag är en ny möjlighet att bejaka de drömmar du haft under natten.

Jag önskar att du själv skapar det bästa av livet. Det är min sanna trosuppfattning att det blir som du tänker!


Om författaren

Författare:
Tord Sand

Om artikeln

Publicerad: 10 jan 2013 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: