sourze.se
Artikelbild

Att lyssna till mig själv

Den inre rösten ger mig kraft att gå vidare och även kunskap om mig själv.

Vårt outgrundliga inre är en rik källa att ösa ur - om vi bara ger oss chansen. Att lyssna till kloka ord som faller som bokstäver från ovan, är en källa till evigheten. Att lyssna till alla de munnar som ger allt de någonsin kommit på till eftervärlden, är en inspiration som kan räcka tills hjärtat slutar slå.

Att lyssna till mig själv är början till ett nytt liv. Att verkligen lyssna och inte ge efter för allt det andra som säger: för svårt, för tröttsamt och ogenomförbart! Att lyssna till den inre rösten ger mig kraft att gå vidare och även kunskap om mig själv. På vilket sätt är det bara jag som vet.

Men du får inte ge upp! Då kan du inte se hur glittrande bäcken rinner eller hur vacker blomman är vid vägkanten, om du ger upp!

Att ge upp är att sitta i sin grotta och tycka synd om sig själv, emedan solen lyser över det friska daggvåta gräset.


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 20 dec 2012 06:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: